theodor. Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Myslisz ze jazda powyzej 130km/h na nakedzie to przyjemnosc? jak chcez zapie**alac to bierz plastika.... tak to przyjemność. przelotowe predkości w granicach 170 km/h to zadne wyzwanie a i utrzymywanie około 200 to nie wyzwanie. wazne jedynie by był dobry trakcyjnie. Cytuj http://ducatisti.pl/ PORTAL POŚWIĘCONY MARCE DUCATIhttp://motomaniax.pl/ jedyny 100% serwis ducati w warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Ray, latales na nakedzie ?? na cebuli nie mam owiewki i jazda z predkoscia 130km/h nie jest niczym nadzwyczajnym, pier*olenie o trzymaniu sie ze wszystkich sil, ze rece odmawiaja posluszenstwa itp. jest sciemą... Jedynym problemem jest wiatr... Jesli zaczyna sie mocny wiatr, a lecimy w trasie jakies 60-70km to te 130 moze sie okazac rzeczywiscie ciut za duzo... Chociaz do tej pory raz mialem taka sytuacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 (edytowane) Ray, latales na nakedzie ?? CB 600 oraz Z750, przelatałem ze dwa sezony i w zaleznosci od wiatru było bardzo roznie. Typowe sprzęty na miasto, aczkolwiek da się polatac po winklach dosyć dobrze. Mi osobiście z całej 3 wybranej przez ilcaster'a najlepiej podoba się Hornet. Wrzucic oplot i sportowy wydech, ciekawa sprawa. Jednak za 8 niesamowocie ciężko będzie znaleźć coś godnego polecenia. PS. 170km/h na nakedzie mi średnio się podobalo. Edytowane 1 Września 2009 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Ray, latales na nakedzie ?? na cebuli nie mam owiewki i jazda z predkoscia 130km/h nie jest niczym nadzwyczajnym, pier*olenie o trzymaniu sie ze wszystkich sil, ze rece odmawiaja posluszenstwa itp. jest sciemą... Jedynym problemem jest wiatr... Jesli zaczyna sie mocny wiatr, a lecimy w trasie jakies 60-70km to te 130 moze sie okazac rzeczywiscie ciut za duzo... Chociaz do tej pory raz mialem taka sytuacje... Potwierdzam, często latałem golasami powyżej 200 km/h a przelotowe na trasie utrzyzmaywałem takie same co na CBR czyli 150 -170 km/h, jednym golasem nawet 260 sie udało pojechać ale to już powoli łeb urywa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostekw Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Jeżeli zastanawiasz się już tylko nad Bandziorem i SV, to wg. mnie wybór jest jedyny słuszny :) SV. - bo silnik - Vka w mieście to cudo, kop od dołu, wąska, więc jazda między autami to pestka. - bo waga - zalana SV waży niecałe 190kg, Bandzior z tego co pamiętam prawie 250 (poprawcie mnie jeżeli się mylę) i znowu jazda w mieście na tym motocyklu, to jak jazda rowerem - bo spalanie, które w SV u mnie utrzymuje się na poziomie 5-5,5l / 100km Wygląd - myślę, że oba te motocykle są równie piękne, ale znowu dźwięk na plus dla SV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 3 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 juz bardziej przyblizam się do sv :) tylko z tego co się doczytałem to od razu muszę wydech zmienić bo na standardzie niby dupa :) tak jak patrzyłem dedykowany leovince to koszt z rzędu 1800zł czy lepiej na allegro coś takiego za duzo mnie pln kupić? i czy od razu db killera sciagać :D?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 3 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2009 Zapomnij o db killerze, chyba nie chcesz mieć z powrotem seryjnego odkurzacza :) Ja tłumik kupiłem na ebayu US - dużo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Kupilem bandita, w ktorym jest leo vince + killer. Killer zostaje w domu, gdy latam po miescie, bo chce byc slyszalny, natomiast zawsze zakladam go w traski, by nie meczyc sobie uszu. Z jednej strony fajny jest taki ryk otwartego wydechu, a zdrugiej - milion decybeli ze sprzetu o mocy 78km to troche przerost formy nad trescia. Po zalozeniu killera dzwiek tez jest ladny i znacznie bardziej "miesisty". Gdybym teraz zmienial motocykl, nie patrzylbym w ogole na wydech. Poniewaz 90% km robie poza miastem, uwazam, ze seryjne tez sa ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 4 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Zapomnij o db killerze, chyba nie chcesz mieć z powrotem seryjnego odkurzacza :) Ja tłumik kupiłem na ebayu US - dużo taniej. patrzyłem dzisiaj na ebayu i faktycznie yoshiumure za 200$ można kupić albo innej firmy w podobnych cenach a jak z kosztami transportu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 4 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2009 Ja przez kumpla w Stanach załatwiałem. Wysłał paczkę Polamerem, przeszło jak zawsze bez cła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi