Enduras Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 No wsumie razcja że nie szata zdobi człowieka ale coś w tym jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 No wsumie razcja że nie szata zdobi człowieka ale coś w tym jest... Nic w tym nie ma!Co najwyzej niektorzy przezywaja "burze hormonow" i chca sie koniecznie wyrozniac... stad subkultury.Dzieki bogu, z wiekiem czlowiek madrzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 Dzieki bogu, z wiekiem czlowiek madrzeje.niestety nie kazdy, niektorzy do konca zycia zostana polmozgiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 brudas=plastic=metal= człowiek który słucha metaludres=tępak=debil= człowiek zgrywający cwaniakaskate=szerokie spodnie=bluza z kapturem=hip-hop=desta= człowiek spoX 8)Na temat subkultur można napisać książkę. Bardzo mi się podoba, jak ktoś pisze goólnie "metal" a nie zna podstawowego podziału gatunków muzyki, tylko wszystko do jednego worka (mam ostatnio małe zboczenie robię referat o muzyce :)) Nie ubiór, lecz kultura, kultura człowieku. Każdy czlowiek jest inny, a to jak się ubiera można zaliczyć do przypadku losowego. Więc proszę nie mówcie już nic o dresach, skejtach, że jeden to głupi, drugi tempak, a trzeci się nie myje ...... [center:546f996f16]Śmieszne :lol:[/center:546f996f16] P.S. Na działce lubię chodzić w dresach i co zbijecie mnie za to? (taka mała dygresja) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 23 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2004 brudas=plastic=metal= człowiek który słucha metaludres=tępak=debil= człowiek zgrywający cwaniakaskate=szerokie spodnie=bluza z kapturem=hip-hop=desta= człowiek spoX 8)Na temat subkultur można napisać książkę. Bardzo mi się podoba, jak ktoś pisze goólnie "metal" a nie zna podstawowego podziału gatunków muzyki, tylko wszystko do jednego worka (mam ostatnio małe zboczenie robię referat o muzyce :)) Nie ubiór, lecz kultura, kultura człowieku. Każdy czlowiek jest inny, a to jak się ubiera można zaliczyć do przypadku losowego. Więc proszę nie mówcie już nic o dresach, skejtach, że jeden to głupi, drugi tempak, a trzeci się nie myje ...... [center:6771b93eb4]Śmieszne :lol:[/center:6771b93eb4] P.S. Na działce lubię chodzić w dresach i co zbijecie mnie za to? (taka mała dygresja) Pozdrawiam Rider, do tych wnioskow doszlismy doslownie linijki wczesniej :) :) :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 E tam nie umiecie się bawić :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 BEREK ! jak nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 Na działce lubię chodzić w dresach i co zbijecie mnie za to No to jak szykujemy ekipe na tego dresiarza :?: :?: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 brudas=plastic=metal= człowiek który słucha metalu dres=tępak=debil= człowiek zgrywający cwaniaka skate=szerokie spodnie=bluza z kapturem=hip-hop=desta= człowiek spoX hmmm, ja slucham metalu ze tak powiem - nosilem kiedys glany, czarne bluzy - z tamtych czasow zostaly mi odrastajace powoli wlosy i broda, na co dzien chodze w zwyklych polbutach, dzinsach itp. Brudasem nie jestem - myje sie codziennie. a Ty wielki skejcie znasz zespol 18L ? Sa z mojego miasta, znam chlopakow dobrze, ziomale nie maja nic przeciwko jakiejs innej muzie - wiele osob z tego pokolenia wychowalo sie na Black Album Metallici. Lubisz Ice-T pozerze? Posluchaj jego kapeli Body Count. Zobaczymy co powiesz 15letni dzieciaku i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 18L nie lubie Wole AsCetów,Peje i 52 Dębiec.18L to artyści jednego przeboju, a ja nic nie mam do innych Subkultur wkońcu wszyscy to ludzie,nie liczy się ubranie tylko człowiek. PS, już niedługo 16lat (30marzec). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 Hmm, bylem swiadkiem wywiadu Peji dla radia z mojego miasta - po wywiadzie gadka byla zupelnie inna - hh to po prostu dobry zarobek w tych czasach, nic wiecej. NIestety tak bywa. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 24 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2004 Album Metallici. Lubisz Ice-T pozerze? Posluchaj Teraz wiem dla czego nie ktorzy tak wlasnie przekrecaja moje nicka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi