manka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 :crossy: 4 września tego roku o godzinie jeszcze nie ustalonej jedziemy do soliny . wyjazd trochę zbieranina bo kolega z sólejowa, znajomi z piaseczna ,ja z legionowa i choć nawigator ze mnie dość kiepski myślę że trasa nie jest bardzo skomplikowana ale daleka. jeśli ktoś chętny na wyprawę trochę surwiwalową bo na tak zwany żywioł bez zbędnej organizacji, bo niby komu by się chciało. SERDECZNIE ZAPRASZAM kontakt do siebie mogę wysłać na gg albo pw :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 brak zainteresowania ale co tam ruszamy w piatek około 9 rano. powrót w poniedziałek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 brak zainteresowania ale co tam ruszamy w piatek około 9 rano. powrót w poniedziałek. Jak byś sama jechała,to bym się skusił,a tak to tłok będzie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jak byś sama jechała,to bym się skusił,a tak to tłok będzie :wink: dobra nie czaruj :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 dobra nie czaruj :icon_mrgreen: No co Ty,moja prawda jest jak góralska prawda ks.Tischnera :wink: Księdzu byś nie wierzyła :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 No co Ty,moja prawda jest jak góralska prawda ks.Tischnera :wink: Księdzu byś nie wierzyła :eek: prędzej politykowi uwierzę hehehehe :buttrock: tłoczno nie będzie bo tak kameralnie 4 motocykle dwóch kolegów jedna koleżanka. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 prędzej politykowi uwierzę hehehehe :buttrock: tłoczno nie będzie bo tak kameralnie 4 motocykle dwóch kolegów jedna koleżanka. :crossy: No właśnie,nie do pary :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 No właśnie,nie do pary :evil: bo nie ma być par. ;) pary zostają w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) bo nie ma być par. ;) pary zostają w domku Stąpamy po cieńkim lodzie,zaraz Jeszua będzie wywalał moje posty :wink: Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez wojtek-rr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kysovsky Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 z checia bym sie zabral bo juz od dawna tam planuje jechac ale niestety jade kibicowac do niemiec Andrzejowi Chmielewskiemu bo akurat startuje w wyscigu a przy okazji ogladne nudne SBK :) ale jak byscie kiedys jeszcze tam chcieli pojechac ja chetny no chyba ze bedzie atak kosmitow ,zmutowanych braci blizniakow lub wisla zawroci bieg :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A ja akurat jadę tam od 30. 08 do 1.09. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manka Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 A ja akurat jadę tam od 30. 08 do 1.09. poczekaj tydzień piwa się napijemy i razem wrócimy hehehehehe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jak bym mógł to byś nie musiała mnie namawiać, zresztą byłem już tam w tym roku. Ale zawsze wy możecie wpaśc wcześniej, nie? Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszWawa Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 (edytowane) 4.09 wyjazd. Kiedy planujecie powrot? Jak z noclegami? Jakie maszyny jada? Edytowane 30 Sierpnia 2009 przez TomaszWawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 ja tam byłem z ekipą w czwartek/piatek . Fajna trasa , fajni ludzie (większość :biggrin: ) ale gdyby wam przyszło do głowy (nam przyszło :bigrazz: ) wjechać na samą zaporę na Solinie i porobić sobie fotki to pamiętajcie że to będą drogie zdjecia - 500 zł od moto + 5 punktów (sprawdzone :bigrazz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi