KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 wtopa bo ja mam Maincoon'a :bigrazz: Ooooo duży? Dawaj Fotki ..... kolega Gumbej z Ustki tyż ma .... wielkie i włochate to to ale jedyny "rodzaj" Kota który toleruje :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 No wlasnie sztuka polega na tym aby nie wlasnorecznie :icon_razz: Ooooo duży? Dawaj Fotki ..... kolega Gumbej z Ustki tyż ma .... wielkie i włochate to to ale jedyny "rodzaj" Kota który toleruje :biggrin: Kurde, Klaudiusz, nie na temat piszesz :icon_twisted: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 No na tym sie znasz :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 No wlasnie sztuka polega na tym aby nie wlasnorecznie :icon_razz: http://biezyca.fotosik.pl/albumy/16811-4.html <To Maincoon ??? W KD napewno coś znajdziesz ... A jak nie KD to masz Puławy albo Nałęczów :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Dobra ludziska, konkrety a nie z kotami tu wyskakujecie !!! :icon_twisted: Mnie sie plany pozmienialy i bede nocowal na Kabatach, wiec .... gdzie i o ktorej startujemy ? :eek: :icon_mrgreen: :crossy: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 http://fakty.interia.pl/galerie/swiat/rown...e,1109676,6,268 Jak w teledysu Pink Floyd We don't need ... Dobra ludziska, konkrety a nie z kotami tu wyskakujecie !!! :icon_twisted: Mnie sie plany pozmienialy i bede nocowal na Kabatach, wiec .... gdzie i o ktorej startujemy ? :eek: :icon_mrgreen: :crossy: :buttrock: Gdzie będziesz spał ?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Przeciez napisalem ze na Kabatach :icon_mrgreen: Chyba ze pytasz ......z kim :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Przeciez napisalem ze na Kabatach :icon_mrgreen: Chyba ze pytasz ......z kim :icon_razz: A co to jest? :eek: Wole nie wiedzieć :biggrin: z kim :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) A co to jest? :eek: To taka warszawska sypialnia :biggrin: Konkrety: Sobota 9:00 pod McShitem na Świętokrzyskiej P.S. Foty kocicy będą jak do domu dotrę :buttrock: Edytowane 10 Września 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 :spam: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 10 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2009 Ooooo duży? Dawaj Fotki ..... kolega Gumbej z Ustki tyż ma .... wielkie i włochate to to ale jedyny "rodzaj" Kota który toleruje :biggrin: Proszę bardzo :biggrin: http://img215.imageshack.us/i/imgp1250.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 :spam: Królik to żeś nas zaskoczył tą uwagą :cool: znaczy sie jesli jedziecie Płowiecką obok Traktu Lubelskiego to ja odmawiam dymania rano pod maca bo na płowiecką mam 10 minut... piechotą :buttrock: Podłączymy się na wysokości Traktu Lubelskiego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 [...] to ja odmawiam dymania rano [...] No ja tez generalnie nie lubie :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 (edytowane) Co ja widzę. Z wyprawy jedno, dwu dniowej przeszliśmy gładko jak rączka w pi*dzie do tematu tabu czyli łóżka :icon_twisted: Edytowane 11 Września 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Konkrety: Sobota 9:00 pod McShitem na Świętokrzyskiej Nie, ni chu*a, ja bede jechal przez Gore Kalwarie, Kozienice do Puław i tam dopiero na lewa strone :crossy: To spotkamy sie w Puławach ..... gdzies. :icon_mrgreen: Moj telefon: 512-273-514 Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi