Kati Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Moze inaczej .... nie Ty bedziesz placic :icon_mrgreen: Owszem będę... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Owszem będę... :bigrazz: To ja tez chcem :clap: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) Boszeeeeee caly czas sie umawiamy :buttrock: Ja bede smigal z Piaseczna, przez Góre Kalwarie .... Dalej to jeszcze nie wiem :icon_mrgreen: Czyli chyba miejsce zbiórki będzie w Puławach :bigrazz: Kati przenocujesz mnie. :bigrazz: Kotek, wybacz ale mam już komplet :bigrazz: To ja tez chcem :clap: :buttrock: Koncert życzeń czy jak? :bigrazz: My jedziemy z Italii, przez Garwolin, Ryki, Puławy :crossy: http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...382&ie=UTF8&z=8 Edytowane 6 Września 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Jak się nic nie zmieni, to też dołączę do tej historycznej wyprawy i powlekę się gdzieś na końcu :icon_twisted: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Koncert życzeń czy jak? :bigrazz: Nio :clap: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Nio :clap: :icon_mrgreen: Majkel gdzie moje frytki?... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 My jedziemy z Italii, przez Garwolin, Ryki, Puławy :crossy: http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...382&ie=UTF8&z=8 A czemu tak dziewnie dookola ? :eek: Nie lepiej wam w dol, Lopuszanska, przez Cargo do Pulawskiej i dalej juz sru do Gory Kalwarii ? :icon_mrgreen: Majkel gdzie moje frytki?... :icon_mrgreen: Beda ..... przed pojsciem na pokoje :icon_razz: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 A czemu tak dziewnie dookola ? :eek: Nie lepiej wam w dol, Lopuszanska, przez Cargo do Pulawskiej i dalej juz sru do Gory Kalwarii ? :icon_mrgreen: Bo ładniejsza trasa jest :biggrin: Beda ..... przed pojsciem na pokoje :icon_razz: :buttrock: Eeee... to lipa... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasiek_1984 Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 dżizas, ale ten temat sie rozwinal!! poprzez oferty z panami, czarowanie pogody i zabawianie sie w malego chemika przy wytwarzaniu C2H5OH (jakies fajne przepisy macie??) do zastanawiania sie kto gdzie spi. powoli nie nadazam z czytaniem wszystkich postow :P no dobra... to jak w koncu, ktos sie pisze na to schronisko, mam tam cos umowic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Kati jak ty to robisz że mimo licznych wypraw, masz takie nienaganne uczesanie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 no dobra... to jak w koncu, ktos sie pisze na to schronisko, mam tam cos umowic?? A to az trzeba tam rezerwowac miejsca ? :eek: Wiadomo ze caly wyjazd opiera sie o ladna pogode, bo inaczej to kicha :lapad: No i w niedziele jest motobazar, wiec ..... :icon_rolleyes: Eeee... to lipa... :icon_razz: Jak to lipa ? Lepiej pozno niz bez keczapu :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Czyli chyba miejsce zbiórki będzie w Puławach :bigrazz: My jedziemy z Italii, przez Garwolin, Ryki, Puławy :crossy: http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...382&ie=UTF8&z=8 o której zbiórka w LPU i gdzie? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Kati jak ty to robisz że mimo licznych wypraw, masz takie nienaganne uczesanie :bigrazz: Dość odważny pogląd w doktrynie.... ja nie nazwałabym tego nienagannym :bigrazz: Lepiej pozno niz bez keczapu :icon_mrgreen: Ja tam wolę po francusku...... z majonezem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 ile można Spamować?? macie wene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Ja tam wolę po francusku...... Widze ze potrafisz przekonac faceta do wyjazdu z Toba :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi