KaBaN Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Witam..niedawno wpadliśmy z kolegą na pomysł żeby nakręcić film z mz w roli głównej..czyli jego Mz 150 i moja Mz 251, niestety jestesmy ograniczeni sprzetem ...maxymalny czas trfania filmu to 3 min :) ale wykorzystamy go co do sekundy:) a jak tylko bedzie nakręcony to obiecuje linka i będziecie mogli sobie go oglądnać :) :) PozdrowieniaHubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyrafa_C-ow Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Wracając do tematu (już ostatni raz!) to chciałem oficjalnie zdementować pogłoski, które chodzą o tragicznej śmierci MZ251r (www.mz251r.prv.pl). Wczoraj dostałęm meila od Jacka, w którym pisze, że jego sprzęt nadal wciąż żyje motocykl jest w pełni sprawny, a wypadek nie okazał się tak tragiczny w skutkach jak sądzono. Także według mnie szkoda, że najlepsza MZ jaką w życiu widziałem jeździ gdzieś tam daleko w Belgii!pozdrawiam wszystkich właścicieli (byłych, terażniejszych i przyszłych ) MZ bo tego motocykla się nie zapomina!pzdrMZ etz 251 CNX0101 89' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWISTER Opublikowano 26 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 No znalazłem ten filmik co onim mówiłem, link:http://www.einefetza.com/cm/video/Events/s...2003-teaser.wmv Cytuj https://www.szkolaexpert.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 27 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2004 Witam, spoko filmek tylko jak dla mnie moglo by by wicej figur na mz-tach, ale ogólnie fajny !!!!!! Pozdrawiam :) :) Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 29 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 mialem fajny polski filmik jak chlopaki nudzily sie pewnego wieczorka pozbieraly z okolicznych wioch swoje sprzety a byly to komary , wsk, motorynki ,simy i ety jawy chyba nie bylo no i polski byk czyli duzy fiat :) palili gume i jezdzili na kole wszystko przy muzyce scootera - fastet charder scooter :D fajny filmik linka chyba gdzies z forum mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 29 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 mialem fajny polski filmik jak chlopaki nudzily sie pewnego wieczorka pozbieraly z okolicznych wioch swoje sprzety a byly to komary ' date=' wsk, motorynki ,simy i ety jawy chyba nie bylo no i polski byk czyli duzy fiat :D palili gume i jezdzili na kole wszystko przy muzyce scootera - fastet charder scooter :D fajny filmik linka chyba gdzies z forum mialem[/quote'] Zapowiada sie całkiem nieźle o takie filmy pewnie chodziło autorowi tematu....bo te co dotychczasz oglądałem to wszytsko związane z wyścigami przydał by śie jakiś inny dla odmiany....jak znajdziesz linka to zapodaj... :) :D Podrawiam:) Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 29 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2004 niestety szukalem i nie znalazlem ani na forum ani na www jak ktos ma ftp to podajcie filmik ma niecale 7 mega to wrzuce ewentualnie udostepnie na torrencie (taki program p2p) laczenie obywa sie za pomoca linkow i specialnego programiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 No niestety nie mam możliwości stawiania ftp-ów...ale popytam sie wsród kolegów może ktoś sie zlituje:) a torrent tpo to spoko programik , tylko u mnie na sieci admin mnie szczaił że dre cały dziń i cała noc i alocha torennt sqrwiel zablokował mi go :) pozdrawiam Hubert P.S. DŁUGO NIE MUSIAŁEM SZUKAĆ OTO LINK DO SERWERKA KOLEGI JEST NON STOP 24 H NA DOBE ftp://ftp:[email protected]:21 JAK BEDZIESZ TO WRZUC FILMEK I WTEDY WSZYSCY SOBIE GO OGLĄDNA :D :D :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rysiek24 Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 ok ida gdzies za 30 min od napisania postu powinny byc bo ida dosć mozolnie :D do zobaczenia na szlaku (aby nie w rowie a co gorsza na komisiariacie :D :) :twisted: ) oki filmiki juz sa na serwie byly drobne problemy i dopiero teraz udalo misie je tam umiescic milego ogladania :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 30 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 Bardzo sie ciesze ze wszytsko się udało właśnie ściągam je...i mam nadzieje ze inni użytkownicy forum też bedą zadowoleni z nich Pozdrawiam Hubert Adres serwerka ftp z filmikami narazie tylko 2 ale w przyszłosci pewnie bedzie więcej :) :D ftp://ftp:[email protected]:21 Miłego oglądania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWISTER Opublikowano 30 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2004 No nareszcie się temat rozkręca :D :) :D :D :D EDIT: Filmik "miafia" super :!: :D Wiesz może skąd jest ta ekipa :?: :?: :?: Wogule jest tu ktoś z okolic Tarnowskich Gór (Śląska, Bytomia) :?: Cytuj https://www.szkolaexpert.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaBaN Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 No nareszcie się temat rozkręca :D :) :D :D :D EDIT: Filmik "miafia" super :!: :D Wiesz może skąd jest ta ekipa :?: :?: :?: Wogule jest tu ktoś z okolic Tarnowskich Gór (Śląska' date=' Bytomia) :?:[/quote'] Niewiem skąd byli ci kolesie ale zauważyłem u jednego rejestracje zaczynająca sie od liter BSK.... , niestety nie wiem jakie województwo ma pocżątek B :D no i rozszyfruj drugą która oznacza powiat i będziesz widzial skad sąci kolesie :D :D Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZI Opublikowano 31 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2004 TWISTER ja jestem z Szombierek, ale niestety motorek mam dalej bo w okolicach Częstochowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2004 www.m16.is.net.pl/mafia.wmv - tam chyba ten film jeszcze powinien byc :) Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Witam!!!!Nie chodzi mi ten Link :cry: !!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam!!!! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi