Kati Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 ostatni plan byl chyba taki jak wymienil oscar McDonald jest 200m od Neste. http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=...3348bfc29fe2917 Bartek a co ja napisałam? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Bartek a co ja napisałam? :icon_twisted: Jak zaczynalem pisac mojego posta to Twojego jeszcze nie bylo, wiec nie wytykaj :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirdawid Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Jednak CBF dobry!!! :) okazalo sie ze mi z filtra oleju cieklo (jakims cudem sie odkrecil) :biggrin: 10. Bartek CBF 600 SA(plus znajoma z pracy jako tornister) :) 11. Moj znajomy na Suzi, tez z tornistrem Mam nadzieje ze sie wyrobimy do 9 na neste (nie ode mnie to zalezy). Jesli nie to dogonimy Was na trasie albo juz w Radomiu. sirdawid jedziesz? jesli tak to bede dzwonil do Ciebie jakbysmy sie nie wyrobili na 9. Tak powinienem być, jakby co tel masz. Spóźnialscy (lub nie potrafiący obsługiwać zegarków) gonią nas na trasie.... :bigrazz: A jak wyglądacie :icon_mrgreen: PS. Czyli jednak hondy się nie psują :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Jak zaczynalem pisac mojego posta to Twojego jeszcze nie bylo, wiec nie wytykaj :bigrazz: Bartek słoneczko, ja Tobie? Gdzieżbym mogła :D Ktoś musi w końcu zapanować nad tym bajzlem :icon_twisted: P.S. Cieszę się, że CBF jednak na chodzie :icon_biggrin: do niedzieli :biggrin: A jak wyglądacie :icon_mrgreen: Narazie jak wielka zgraja pod wodzą Księcia Chaosu :icon_mrgreen: Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 UWAGA OGARNIAM TEN BAJZEL!: Zbiórka: 8:40 pod McShitem w Jankach (śniadanko, siusiu etc!) Obok jest stacja Neste gdzie tankujemy Wyjazd: 9:00 z Neste Spóźnialscy (lub nie potrafiący obsługiwać zegarków) gonią nas na trasie.... :bigrazz: Temat miejsca zbiórki uznaję za zamknięty :icon_twisted: :bigrazz: Super, że temat ogarnięty i wszystko jest już clear. :clap: Jedyny minus, to ta niezdrowa - w niedziele - godzina....... Dobrze, że nie jedziemy na grzyby, bo byłoby jeszcze gorzej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 (edytowane) Dobrze, że nie jedziemy na grzyby, bo byłoby jeszcze gorzej ;) OLCYK, espeszjali for ju, możemy zorganizować wyprwę Enduro na grzyby.... :icon_mrgreen: Ale to już w osobnym mega chaotycznym wątku :bigrazz: Edytowane 28 Sierpnia 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 się zapoznałem 1. Kropka i Piotrek - Suka bandit 650 k5 2. Kati (i z kim ty babo w końcu jedziesz? PZW?) 3. Slayer - Yamaha FJR 1300A 2005 rok 4. Medyk - jamacha er sześć (twarda jak "banan" po 8 wiagrach) Dopisywać się proszę właśnie dostałam po głowie :P nie k5 tylko k6 :D Poprawiam coby mnie dalej nie bił :icon_twisted: może i Dziecko Chaosu w Zakopcu jam jest Bóg Chaosu (tak w zastępstwie w stolicy- jak wróci oddam stanowisko - bom dobry i miły malutki człowieczek) :buttrock: :buttrock: :buttrock: :icon_evil: no w zakopcu w zakopcu :D A tytuł sobie odbiorę :icon_twisted: spooookooojniieee Medyk spoookojniee, to przyjdzie naturalnie i bez bólu, nawet nie zauważysz :icon_mrgreen: :icon_twisted: zmykam zwiedzac dalej ta zalaną dziure :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 O tyle o ile trasa na Radom jest jasna to w Radomiu sugerowałbym żebyśmy celowali w parking nr 5. I tak: 1. Na pierwszym rondzie w lewo 2. drugie większe światła w prawo (w Zbrowskiego) 3. do końca drogi i na krzyżówce T w lewo w Lubelska. jakies 700m Lubelska i tam juz na pewno będą jakieś znaki na parking 5. mapka poglądowa z trasa po Radomiu i zaznaczonym parkingiem nr 5 (przyblizcie sobie Radom) http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=...3348bfc29fe2917 wydaje sie byc najprostrza. Jak myslicie? Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 O tyle o ile trasa na Radom jest jasna to w Radomiu sugerowałbym żebyśmy celowali w parking nr 5. I tak: 1. Na pierwszym rondzie w lewo 2. drugie większe światła w prawo (w Zbrowskiego) 3. do końca drogi i na krzyżówce T w lewo w Lubelska. jakies 700m Lubelska i tam juz na pewno będą jakieś znaki na parking 5. mapka poglądowa z trasa po Radomiu i zaznaczonym parkingiem nr 5 (przyblizcie sobie Radom) http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=...3348bfc29fe2917 wydaje sie byc najprostrza. Jak myslicie? Bartek Wg. ma to sens. Myślę, że jutro rano ustalimy ostatecznie co i jak. Możesz wziąć ze sobą jakieś "materiały poglądowe" coby zapoznać resztę Drużyny Chaosu :biggrin: z koncepcją, bo wątpie żeby dziś wszyscy się z tym zapoznali? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Rowniez sie stawiam z Tornisterkiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Wg. ma to sens. Myślę, że jutro rano ustalimy ostatecznie co i jak. Możesz wziąć ze sobą jakieś "materiały poglądowe" coby zapoznać resztę Drużyny Chaosu :biggrin: z koncepcją, bo wątpie żeby dziś wszyscy się z tym zapoznali? :bigrazz: biorac pod uwage chaos jaki zapanowal w tym watku pierwsze co bym zrobil to sledzil temat do konca :bigrazz: nigdy nie wiadomo czy na koniec ktos nie zmieni godziny zbiorki :biggrin: :icon_razz: Niestety nie mam na czym tego wydrukowac ale ładnie rysuje patykiem na piasku :) Jakby co to mam w komorce mapke wiec jakos damy radę. juz sie nie moge doczekac jutra :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Uważajcie żeby ktoś was tam nie przeleciał. F-16 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Uważajcie żeby ktoś was tam nie przeleciał. Ciebie nie będzie więc mogę czuć się bezpieczna :bigrazz: biorac pod uwage chaos jaki zapanowal w tym watku pierwsze co bym zrobil to sledzil temat do konca :bigrazz: nigdy nie wiadomo czy na koniec ktos nie zmieni godziny zbiorki :biggrin: :icon_razz: Bóg Chaosu i Ska na mieście... nie śledzą :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 OLCYK, espeszjali for ju, możemy zorganizować wyprwę Enduro na grzyby.... :icon_mrgreen: Ale to już w osobnym mega chaotycznym wątku :bigrazz: Mogą być i grzyby :icon_mrgreen: . Jak zwał, tak zwał.... Każda okazja jest dobra, żeby polatać w miłym towarzystwie :wink: . Jak się jutro zwlokę o tej nieprzyzwoitej godzinie :banghead: , to do Was dobiję :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi