sirdawid Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 no i dupa... zaczal mi olej cieknac gdzies spod silnika... watpie zebym to naprawil do niedzieli... ehhh i taka okazja zeby poznac kropeczke i kati przeleci kolo nosa... ;) Zły CBF :icon_twisted: Na szczęście odpukać w moim wszystko styka i 10 tys nawinięte w tym sezonie co by się nie chwalić :icon_mrgreen: Jak będę miał czas to może tez dołączę do grupy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) ............ się zdublowało :) Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Słoneczko zasmucasz mnie, nie będę mogła spać z żalu :icon_twisted: zrób coś z tym do niedzieli dla dobra mojego samopoczucia :icon_twisted: :icon_mrgreen: Sloneczko postaram sie :) a tymczasem moge Cię osobiscie pocieszyć i pomoc usnąć :icon_razz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Sloneczko postaram sie :) a tymczasem moge Cię osobiscie pocieszyć i pomoc usnąć :icon_razz: :crossy: Tylko nie śpiewaj mi pod oknami.... :icon_twisted: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Tylko nie śpiewaj mi pod oknami.... :icon_twisted: :biggrin: Bynajmniej nie mam zamiaru :icon_twisted: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) Bynajmniej nie mam zamiaru :icon_twisted: :icon_razz: Ale z tą harmonią to też przesada była ... sąsiedzi się skarżyli :icon_twisted: :bigrazz: Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Ale z tą harmonią to też przesada była :icon_twisted: :bigrazz: :bigrazz: hehe, co najwyzej mogę Ci pomruczeć moim silnikiem CBFowym pod oknami jak juz go naprawie bo spiewac nie potrafie :icon_mrgreen: ewentualnie moge zagrac na gitarze :buttrock: :bigrazz: B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Bynajmniej nie mam zamiaru :icon_twisted: :icon_razz: bluszczy a ty wiesz jak wygląda serenda dla motocyklistki ? ;) a co do godziny to 9:00 bardziej mi pasuje - zdążę cokolwiek odpocząć po sobotnim powrocie :) Jestem za 9 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) mogę Ci pomruczeć moim silnikiem Dobrze kombinujesz :biggrin: :flesje: Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 bluszczy a ty wiesz jak wygląda serenda dla motocyklistki ? ;) hmmm zamiast spiewu odglos palenia gumy a zamiast gitary granie silnikiem???? :biggrin: czy to jest serenada dla motocyklistki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 hmmm zamiast spiewu odglos palenia gumy a zamiast gitary granie silnikiem???? :biggrin: czy to jest serenada dla motocyklistki? Strzał w 10 :clap: Offtopic nam się lekko robi zatem proponuję wrócić do meritum czyli Air Show :bigrazz: Bartek Ty nie spamuj forum tylko bierz się za naprawę moto... czas ucieka :buttrock: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) to co zbiórka 9,00 - wyjazd po "negocjacjach" max 9,30 ?? ?? ?? pogoda w niedziele ma byc niezła - nie za gorąco i bez opadów (chyba że Telewizja kłamie) :biggrin: :eek: co do skopania pewnej cześci ciała za wychylanie sie z grupy i brawurę to można bezpośrednio na miejscu ukarać..... :icon_evil: Strzał w 10 :clap: Offtopic nam się lekko robi zatem proponuję wrócić do meritum czyli Air Show :bigrazz: Bartek Ty nie spamuj forum tylko bierz się za naprawę moto... czas ucieka :buttrock: :biggrin: a Ty z kim na plecaku lecisz?? Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez medyk88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kati Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) pogoda w niedziele ma byc niezła - nie za gorąco i bez opadów (chyba że Telewizja kłamie) :biggrin: :eek: co do skopania pewnej cześci ciała za wychylanie sie z grupy i brawurę to można bezpośrednio na miejscu ukarać..... :icon_evil: a Ty z kim na plecaku lecisz?? ad 1: Nie ufam telewizji :bigrazz: http://new.meteo.pl/ ad 2: Nie ma sprawy załatwimy to na miejscu :icon_twisted: ad 3: A tu jeszcze nie mam 100% pewności. Zależy co z moto PZW... Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez Kati Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropeczka Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 to co zbiórka 9,00 - wyjazd po "negocjacjach" max 9,30 ?? ?? ?? co do skopania pewnej cześci ciała za wychylanie sie z grupy i brawurę to można bezpośrednio na miejscu ukarać..... :icon_evil: Ja jestem za nie przesuwaniem godziny mimo wszystko... tu 10 minut tam 10 minut i sie zrobi 11 :P a na 11:30 trzeba być już ulokowanym na miejscu :) 9:20 to 9:20 - każdy ma zegarek i zakładam, że skoro ma uprawnienia na bardziej skomplikowaną maszynerię jaką jest moto to zegarek też umie obsłużyć i stawić się na czas :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer_997 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ja tam bym optował za wcześniejszą porą, ale dostosuję się do reszty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi