mariot Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Witam Wybieram się we Wrześniu na 3-4 dni do Estonii. Wyjazd w Piątek rano , powrót Niedziela wieczorem. Ewentualnie wyjazd w sobote powrót poniedziałek. Trasa bedzie prowadziła przez : Litwe oraz Łotwe Noclegi: tanie hotele ,kwatery, itp. Trasa wyniesie około 2100km. Jeśli ktos ma chęć proszę o kontakt uzgodnimy szczegóły. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porzy Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 www.krainamoto.pl Znajdziesz tam trochę informacji o wyjeździe do Estonii. Polecam Riga City Camping, Tallin City Camping i nocleg w Tartu (ale nie pamiętam jak się nazywał). Cytuj www.klasyki-prl.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firmino Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Wróciłem niedawno z Rosji i spałem na Litwie w Zarasai (kamping przed wjazdem do miasta od strony Polski) bardzo dobry, tani, bezpieczny. Otepa - w Estonii ichniejszy kurort też przed wjazdem i cena około 20 zł. Obok Narwy jest kurort nad morzem 15 km. Znalazłem tam tani pensjonat 60 zł za osobę. Jak będziesz zainteresowany to sprawdzę szczegóły. Cytuj http://baryswiata.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nienienie Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 hej, ja jestem na serio zainteresowany tym wyjazdem. termin mi odpowiada. napisalem do Ciebie na gg. daj mi prosze znac co i jak. pozdrawiam, kn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekx Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Witam na forum. Zapytam o termin wyjazdu i trasę. Ze względu na czas trwania podróży sądzę, że nie zakładasz improwizacji. Poza tym czy 3-4 dni to nie za mało czasu. Planowałem podobny wyjazd w czerwcu, ale skończyło się na planowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nienienie Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 hej Alekx, a moze mialbys ochote na pare dni pojechac do Belgii. Zamiescilem ogloszenie na scigacz.pl, ale nikt jeszcze nie odpowiedzial. Wyruszalbym w ten wtorek, jesli oczywiscie nie wypali z Estonia. Po prostu mam 2 tygodnie urlopu i nie za bardzo chce mi sie siedziec w domu. http://forum.scigacz.pl/about38845.html pzdr, kn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekx Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Belgia ? Niestety nie, mam za mało czasu, a i do przejechania dużo dłuższa trasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariot Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Owszem to mało czasu , ale na wyjazd mam max 4 dni. Preferowane terminy wyjazdu to : 4 ,11 ,18 września , czyli wyjazd w piątek powrót w poniedziałek. Ja mam do talina 809km to około 10,5 godziny drogi czyli w jeden dzien bez problemu można dojechac , powrót identyczna sytuacja. Na zwiedzanie pozostaje 2 dni ,tak więc Talin i bliskie okolice bez problemu się zwiedzi. Trasa najszybsza oraz najkrótsza : Kowno-Ryga-Parnu-Tallin. Noclegi w Talinie lub w jego okolicach. Tak wygląda wstepny plan ale oczywiście jestem otwarty na propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekx Opublikowano 1 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 Co do terminu, odpowiada mi 18 września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alekx Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Więc co z tym wyjazdem ? Czasu zostało niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariot Opublikowano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 Wyjazd aktualny chciałem zaczekac jeszcze z 3 dni może ktoś jeszcze się zdecyduje. Ale faktycznie czasu zostało mało , tak wiec jeśli ktoś jeszcze się zastanawia to zapraszam. Czas już na konkretne plany oraz decyzje. Podaj (na priv) jakis numer tel. do siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nienienie Opublikowano 2 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 no cóż :) pozdrawiam z Belgii, wlasnie dojechalem. jechalem dwa dni, pogoda super. sama przyjemnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariot Opublikowano 15 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) Czas do detale Wyjazd 18 września , powrót 21 września. W planie zwiedzanie Tallina oraz Narwy. Przewidziano 3 noclegi w Tallinie. Czasu zostało mało wiec niezdecydowanych zapaszam. Edytowane 15 Września 2009 przez mariot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi