chinol Opublikowano 13 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Robimy już klucze do HONDY z HISSem, jeśli posiadasz jeden klucz drugi oryginalny kluczyk u nas 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 To zdanie sprawiło, że ponownie zadzwoniłem do autoryzowanego serwisu, tym razem innego, wyjaśniłem moją sprawę, oni wyjaśnili mi procedurę i zaprosili do serwisu. Cóż się okazuje, ano Zbyhu miał całkowitą rację, nie ma możliwości zaprogramowania więcej niż czterech kluczyków, ale jednocześnie a co za tym idzie, nie ma ograniczenia do czterech kluczyków za życia motocykla. Dzisiaj w autoryzowanym serwisie zaprogramowali mi nowy kluczyk i tym samym mój problem jest nieaktualny, mam dwa działające kluczyki. Całkowity koszt wynosi: - Pusty wzór kluczyka - 113,46 zł - Nacięcie klucza - 30 zł (to w zakładzie dorabiającym klucze) - Zaprogramowanie kluczyka - 130 zł Łącznie 273,46 zł. A czy możesz napisać który serwis ci to zrobił ok. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi