kondi39 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam, sprzedawca w sklepie proponuje mi buty Axo Drone za około 500 zł , czy wiecie coś o tych butach ? To moje pierwsze buty i nie wiem do końca co wybrać , chciałem Fox comp 5 ale nie można ich ostatnio nigdzie dostać. Proszę o opinie lub inne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perwi Opublikowano 21 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 witam, odświeżę troche temat i teraz ja stoję przed kupnem butów na enduro i pytanie jak zwykle, co kupć???sidi crossfire 2forma dominator comp 2acerbis x-move2wszystkie całkiem drogie, ale które są wygodne i faktycznie sprawdzają się do latania na moto?Jakieś opinie, sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vemale Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Co sądzicie o acerbis x-team? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi