szteki Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam! Znów zwrazcam sie do Was o pomoc, tym razem zauważyłem pęknięty aluminiowy element(ozdobny) przy stópce od sprzęgła, zdemontowałem..pospawałem ... założyłem ponownie ... moto odpalam ...chodzi bez zarzutu ale gdy próbuje wbić jedynke to gaśnie :icon_evil: ,tak jak by nie działało sprzęgło... ale linka jest cała... napiołem ją troche ale nic nie dało, próbowałem regulować śrubą rzymską przy stópce ale też nic nie dało ... Czekam na jakieś sugestie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gutek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Witam! Znów zwrazcam sie do Was o pomoc, tym razem zauważyłem pęknięty aluminiowy element(ozdobny) przy stópce od sprzęgła, zdemontowałem..pospawałem ... założyłem ponownie ... moto odpalam ...chodzi bez zarzutu ale gdy próbuje wbić jedynke to gaśnie :icon_evil: ,tak jak by nie działało sprzęgło... ale linka jest cała... napiołem ją troche ale nic nie dało, próbowałem regulować śrubą rzymską przy stópce ale też nic nie dało ... Czekam na jakieś sugestie a może to czujnik otwarcia stopki ,sprawdz czy trafia występ we właściwe miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szteki Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Chyba to nie czujnik przy stopce bo chyba takiego nawet nie mam... dodam że próbowałem odpalić motocykl na biegu ( oczywiście ze wciśniętym srzęgłem) ale wtedy rozrusznik nie działa :icon_eek: , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szteki Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Dziś wszystko sprawdziłem jeszcze raz ... :biggrin: rzeczywiście to czyjnik przy stópce ..troszke WD.. i wszystko gra .. dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi