motocyklistkaGSX650F Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 (edytowane) poniżej zdjęcia ;) Edytowane 16 Sierpnia 2009 przez motocyklistkaGSX650F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklistkaGSX650F Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 http://img43.imageshack.us/img43/2448/suzukigsx650f.jpg to mój motorek ;) a poniżej ja ;) http://img195.imageshack.us/img195/4072/sa...uzukigsx650.jpg Jak będę mieć chwilkę czasu to napewno będę mieć zdjecia przy moto, ale tak szczerze to ja wolę was wszystkich zobaczyć na żywo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklistkaGSX650F Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 dobzie dobzie, to kiedy widzimy sie na naszych zabawkach =) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 http://img43.imageshack.us/img43/2448/suzukigsx650f.jpg to mój motorek ;) a poniżej ja ;) http://img195.imageshack.us/img195/4072/sa...uzukigsx650.jpg Jak będę mieć chwilkę czasu to napewno będę mieć zdjecia przy moto, ale tak szczerze to ja wolę was wszystkich zobaczyć na żywo ;) Uważaj na tą nóżkę. W zeszłym roku jeździłem nowym jajem i ta nóżka wg mnie zbyt łatwo się składa na lekkich pochyłościach (otwiera się pod zbyt małym kątem. Raz o mało co przez to mi się sprzęt nie obalił. Oczywiście gratulacje :) Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklistkaGSX650F Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Ho Ho Ho =) to Ci sie udało! Około 5 tygodni temu, przewróciłam sie na tym moto, na wylączonym silniku bo akurat moja stupka podwineła mi sie pod tę nózkę od motoru ;p Jeśli chodzi o moto, to końcówka od dźwigni sprzęgła jest ułamana, i obudowa z kierunkowskazu lewego mi pękła , a jeśli chodzi o mnie, to przez tydzień miałam kostkę spuchniętą ale jak to ja , tego samego dnia mnie porwało na moto , i w końcu wyszło na to że olałam sobie te sprawę z nogą, bo wolałam pośmigać. (...) Dziś mija w sumie ponad 5 tygodni - opuchlizna wszakże zeszła ale kostka mi przeskakuje i strzela w chyba 4 miejscach , po tych wszystkich tygodniach poszlam do chirurga na prześwietlenie PONOĆ to wdalo mi sie zapalenie ścięgna, ale to nie możliwe, bo ja czuje że coś mi blokuje w tej kostce- no nic trzeba będzie znów się na wizyte wybrać . Heh oczywiście do szpitala tez na moto zajechałam ;p Massz jeszcze jakieś dobre wskazowki ? =) ;* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Załóż ortezę/120zł/ dla usztywnienia stopy i trochę środków przeciwbólowych,można tak jeżdzić do oporu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklistkaGSX650F Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Myślę, że założenie ortezy mogłoby być dobrym rozwiązaniem. Do chirurga i tak wybiorę sie na dniach więc zagadam o te sprawę. - Dzięki za radę. Pozdro =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Myślę, że założenie ortezy mogłoby być dobrym rozwiązaniem. Do chirurga i tak wybiorę sie na dniach więc zagadam o te sprawę. - Dzięki za radę. Pozdro =) Do chirurga koniecznie :icon_exclaim: .Ja jeżdziłem 6 miesięcy z ortezą,bo miałem tak ja Ty i do tego uszkodzenie nerwu strzałkowego i było git! :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 rehabilitacja - fizjoterapia dużo daje :bigrazz: wracaj szybko do pełni sił :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklistkaGSX650F Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 hihi , to daje ogłoszenie : Poszukuję rehabilitanta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 hihi , to daje ogłoszenie : Poszukuję rehabilitanta ;) Bądż o północy przy zjeżdzie z A4 na Opole :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 gratulacje, GSXF też mi się podoba, uważaj na ciężkie chwile na drodze, których nie da się uniknąć niestety, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 szerokości, przyczepności i powrotu do zdrowia ps, ja po zeszłorocznych 2 złamaniach nadgarstka (łudeczkowata i trójgraniasta) nadal odczuwam dyskomfort jak nie ból czasami, ale co tam-łapa puchła ale sie latało ot taki nałóg :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocyklistkaGSX650F Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Heh, byłam u tego lekarza ale spózniłam sie do rejestracji - Phi mi ta ból nie straszny, kied na te moto wyskakujemy ? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Heh, byłam u tego lekarza ale spózniłam sie do rejestracji - Phi mi ta ból nie straszny, kied na te moto wyskakujemy ? ;D Musisz napisać konkretnie,ty,ty i ty dzisiaj pod moim domem na motocyklu np.o 18,a nie tak ogólnie. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi