dziubek_ma Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Po wielu nieprzespanych nocach, dylematach, co kupić na pierwszy motocykl, przymiarkach, ugruntowaniu swojego przekonania, ze mój pierwszy motocykl to na pewno będzie fz6 lub gsr600 kupiłem... Trampka :D. Czym niniejszym się chwalę. P.S. Na razie nie mam żadnych fot, bo ukrywam go przed małżowiną w garażu ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 To ja będę pierwsza i gratuluję serdecznie zakupu. Sama tydzień temu zakupiłam właśnie Trampka :icon_mrgreen: Szerokości! I koniecznie dawaj fotki. Ja też ukrywam, a zdjęcia są. Nie ma 'to tamto' ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Końcówka najlepsza :notworthy: Nie zagląda tam czy co? :icon_twisted: No i dobrze zrobiłeś. Trampi powinien Ci dobrze służyć. Rozwagi :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubek_ma Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Mrówka, mówisz i (z lekkim opóźnieniem) masz . Zdjęcia są jakoś tak niezbyt mojego autorstwa ale za to są to najlepsze zdjęcia mojego trampka jakie mam :D - http://gallery.me.com/dziuba#100112 dcz333, Garaź jest MÓJ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi