MatiDT Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam wszystkich chciałem się zapytać tych co mają aprilie rx50 :) BO mam taki problem w mojej aprilce są tylko 3 biegi :( :( :( co wy o tym sądzicie ???? i ile wy macie w swoich ;] czekam na odpowiedzi , a najlepiej piszcie do mnie na gg 4603757 będę wam bardzo wdzięczny z góry dzięki :) pozdrawiam wszystkich i szerokości życzę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BANANvanDYK Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Jako że to stary model, to możliwe że był trzybiegowy w oryginale. RS50 też wychodził z silnikami AM3. Chyba że masz silnik po przeszczepie... Cytuj 7,352 osób lubi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDefQon Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 a jak ci chodzi na tych 3 biegach? jaką predkosc rozwijasz maksymalną? jak ci na 3 do 7-8 dyszek ciagnie to jest ok ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakin Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Kumpel w RX z 1994r. ma 5biegów i silnik AM3. Na forum DTki też ktoś pisał o przypadku, że ma silnik AM3 i 5 biegów. No i ten sam kumpel twierdzi, że 3 biegi w RXach były jakoś na początku lat 90tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi