jerzyk7 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Tak trochę OT.Czy ktoś wie co się dzieje z bodajże "Uciem"?Obiecał zrobić stronkę do końca roku,a tu ani stronki,ani Ucia,ani tegoż tematu nie mogę znaleźć. PS.Jak coś,to szaszłyki po grecku mogę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Pomoc jak najbardziej tak ,rozumiem że to na miejscu ,tylko żeby nie było tak że wszyscy pójdą tylko po drewno. W kuchni i przy grilu mogę pomóc :) oczywiście jak Bozia da dojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ja dam radę zrobić ciasto :biggrin: Widać pszczółko, że z Ciebie owad nie tylko miodopędny, ale i ciastopędny :icon_biggrin: To dobrze, bo ja Anię chyba o północy o ciasto prosiłem :biggrin: i zrobiła!! Było pyszne :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Widać pszczółko, że z Ciebie owad nie tylko miodopędny, ale i ciastopędny :icon_biggrin: To dobrze, bo ja Anię chyba o północy o ciasto prosiłem :biggrin: i zrobiła!! Było pyszne :buttrock: pozdro Peterku, masz wspaniałą połóweczkę :icon_biggrin: Oczywiście oprócz ciasta służę ogólnie pomocą :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piaffe Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Wiedziałam, że nasza ekipa do tych zacnych należy :buttrock: A więc ja szef :icon_twisted: to widzę tak: Peterek kupuje kabaretki...... Albo nie!! Ja kupie Peterkowi kabaretki......No dobra, żartuję Proszę, żeby zgłosiły się dwie osoby, które mogłyby być tutaj już do użytku w piątek od rana. (Nie ważne czy przyjadą w nocy, czy nad ranem byleby były w stanie działać) Dostaną auto, kasę, listę z zakupami i wskazówki co i w jakim sklepie czy hurtowni. Ja w tym czasie ogarnę chałupę, żeby wstydu nie było :wink: Potem szykujemy sałatki (kobietki to coś dla nas tzn chłopaki będą kroić, a my mieszać w miskach :biggrin: ) i pieczemy ciasto. (Ja też upiekę coś wcześniej) Myślę, że do tej pory towarzystwo zacznie się już zjeżdżać. No i potem to już się potoczy. Jak zawsze :cool: Proponuję aby każdy kto posiada choć odrobinę kulinarnego talentu przygotował coś dla reszty i tym sposobem będzie dużo i ciekawie :icon_twisted: Moja kuchnia jest do dyspozycji. Dobrze by było tylko, żebym wiedziała co komu będzie potrzebne tak aby robiący zakupy wiedział co kupić i żeby wszystko było już na miejscu. Trzeba by się podzielić tym jedzonkiem tak, żeby było i w sobotę i w niedzielę na śniadanko.... Marcin przygotuje dla nas jakąś fajną traskę, ja poprowadzę i ktoś tylko ogonkiem będzie się musiał zająć Ale należy pamiętać, że jest to póki co plan awaryjny (który jednak musimy ustalić na wszelki wypadek)jeśli chodzi o wyjazd na trasę, bo reszta podoba mi się niezależnie od tego czy Marcin będzie czy nie. No to zakładam nowy temat i proponuję przenieść się tam. Przestać spoglądać w przeszłość i z podniesionym czołem ruszyć w przyszłość :wink: Tam wrzucimy terminy itd Widać pszczółko, że z Ciebie owad nie tylko miodopędny, ale i ciastopędny To dobrze, bo ja Anię chyba o północy o ciasto prosiłem i zrobiła!! Było pyszne Peterek, gdyby nie to Twoje jabłkowe wino to nici by były z ciasta o północy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 (edytowane) Ja jeszcze w tym temacie: Pszczółko, Ania to Piaffe - żona Bubera, nie moja :icon_biggrin: ale jak napisała - ciacho upiekła :notworthy: Aniu, myślałem, że o kabaretkach już zapomniałaś :biggrin: :biggrin: pozdro ps. Teraz będzie winko wiśniowe, wyszło świetne i mocne :icon_twisted: Edytowane 12 Stycznia 2010 przez Peterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 I to "pomożecie" to nie jak za Gierka, tylko naprawdę trzeba będzie sałatkę i grila zrobić. Otóż to. Jeżeli nic nieprzewidzianego się nie wydarzy i będziemy mogli przyjechać, to Sylwia na pewno pomoże w kuchni "przy sałatkach" i zajmie się grillem (to jej ulubione zajęcie), a ja chętnie skoczę do lasu po materiał na ognisko i z przyjemnością narąbie drewna do grilla. Jeżeli znajdziemy kawałek wolnego miejsca na moto to postaramy się też przywieźć jakieś ciasto swojej roboty. Pozdro z zasypanego Legionowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ja jeszcze w tym temacie: Pszczółko, Ania to Piaffe - żona Bubera, nie moja :icon_biggrin: ale jak napisała - ciacho upiekła :notworthy: Aniu, myślałem, że o kabaretkach już zapomniałaś :biggrin: :biggrin: pozdro ps. Teraz będzie winko wiśniowe, wyszło świetne i mocne :icon_twisted: Ech, Przepraszam Was za taką wpadkę :notworthy: Jeszcze nie kojarzę osób z nickami :icon_biggrin: Słowa uznania dla Piaffe :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek68 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam w nowym roku :crossy: !Mało sie udzielam na tym forum ale nadrabiam w czytaniu. :biggrin: Jezeli szanowne grono pozwoli to dołacze do ekipy z Bydgoszczy Miraska69 i mataty na spotkanie starej japoni!na 99,9 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras69 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 dopisz się Darku do listy w nowym temacie, :( i czekaj aprobaty od dowództwa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi