max264 Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 witam. ma moze ktos informacje na temat wymiaru lozysk kol i piasty tylniej zebatkido wfm-ki na polbebnach? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LATAJĄCY NA CEGLE Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 witam. ma moze ktos informacje na temat wymiaru lozysk kol i piasty tylniej zebatkido wfm-ki na polbebnach? :buttrock: Witam mam WFM z silnikiem S 32 na półbębnach. Łożyska przód i tył roz. 6201, 4 szt Na zębatke tylną 6202 ,1szt Mały remoncik. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Witam mam WFM z silnikiem S 32 na półbębnach. Łożyska przód i tył roz. 6201, 4 szt Na zębatke tylną 6202 ,1szt Mały remoncik. Pozdrawiam dzieki Ci stary wielkie o to wlasnie mi chodzilo :buttrock: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi