kajtkozo Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 Oba z wymienionych są chinolami. Jak chcesz coś do 3 tysięcy o wyglądzie ściga, to szukaj Yamahy TZR, Aprilli RS, Suzuki RG (w tym przypadku 80/50, ale gra warta świeczki), ewentualnie jakieś Motorhispania albo Peugeot ale wątpię, że w takiej kwocie znajdziesz coś ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek1224 Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 A dlaczego napisałeś że gra nie warta świeczki mam 14 lat i chce coś na kartę motorowerową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek1224 Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 A w tym motorhispania to w każdym jest silnik am6 jak w (yamaha czy aprilia) a i ten motorhispania w jakim kraju jest wyprodukowany :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRZYBOR Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Nie przejmuj sie gadaniem osób które mówia że to chińczyk to chinol. Osobiście ma Gb Motorsa Streeta i przejechalem nim 5600km i nie nażekam jest on wrecz niespodziewanie silny jak na 50. Bez problemy rospedzam sie do 80km/h.Jak go kupisz to nie bedziesz nazekał. Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtkozo Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Nie to, że coś do nich mam. Tylko po prostu za te pieniądze warto kupić coś markowego, paroletniego. A potem porównaj sobie z jakimś kolegą co jednak kupił tego GB, będzie Ci zazdrościł. Wiem, bo u mnie była taka sytuacja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubas17 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Witam wszystkich ja właśnie kupuje chopera Kinroad xt50. Niby jest to marka chińska ale chińska jest tylko rama która zresztą w kinroadzie jest bardzo dobrze wykonana. Silnik jest hondowski więc mocny. Na seryjnym silniku bez blokad bez problemu 75 leci . Ale jeżeli komuś zamało to może kupić na allegro zestaw 75cc nie jest drogi ale podnosi osiągi i to sporo. Sam chce sobie taki kupić . Ogólnie nie wszystkie chinole są złe.. Ps.Może zorganizowałby jakiś zlot motorowerów ?? W niedalekiej przyszłości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajtkozo Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Nieprawda z tym silnikiem Hondy. On jest wzorowany na silniku Hondy i tyle. Ale na pewno nie ma porównywalnych osiągów i jakości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubas17 Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Nieprawda z tym silnikiem Hondy. On jest wzorowany na silniku Hondy i tyle. Ale na pewno nie ma porównywalnych osiągów i jakości :) No faktycznie z tym przesadziłem ale nawet samo to że jest wzorowany na silniku hondy to już czyni go dobrym i nie całkowicie chińskim motorem. Porównaj sobie czopera Kingweya i Kinroada Kingway to totalna chińszczyzna silnik typowo chiński a Kinroad ma o wiele lepsze osiągi niż Kingway Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaJMX Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Za takie pieniądze to bym sobie kupił jakiąś oryginalną używaną 80 ccm. ;) ! ale jak gustujesz w chińczykach to niee wypowiadam sie :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubas17 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Za takie pieniądze to bym sobie kupił jakiąś oryginalną używaną 80 ccm. ;) ! ale jak gustujesz w chińczykach to niee wypowiadam sie :D :D Niektóre chińczyki nie są złe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chartis Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ja też mam streeda i narazie nie narzekam a w zime może stanieć nawet do 3tyś zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi