DeadlY Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Witam, mam taki mały problem ze swoim rometem, problem dotyczy tego że nie odpala, przesiedziała w piwnicy 1,5 roku, przed wsadzenia ją do piwnicy działała, wie ktoś co z nią mogło się stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejM Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) :buttrock: Brak paliwa? Dobra koniec żartów, a iskrę ma? Edytowane 24 Lipca 2009 przez maciejM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeadlY Opublikowano 24 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Iskrę ma ale małą, jak ją się ustawia, wiem że jest pod magnetem ale nie wiem jak to wygląda i ustawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi