Dawit000 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Przyszedł kryzys i trzeba sprzedać sprzęta. Motocykl naprawde godny uwagi. Link do aukcji. http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1419518 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Sporo elementow jest nieserynych/przemalowanych. Masz fotki przed remontem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawit000 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Elementy są seryjnie malowane. Tyle że niema naklejek. Czemu tak jest niewiem. Mam tylko fotki zaraz po sprowadzeniu. Teraz cena niższa bo miałem małą glebe. Zbity reflektor i zarysowany zadupek cena 9700zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Elementy są seryjnie malowane. Tyle że niema naklejek. To wyjaśnij kolego, co wg Ciebie oznacza, że "elementy są seryjnie malowane"? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 A mi nie dziala link do aukcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) a no link nie działa bo to ogloszenie jakis czas temu bylo.widocznie sie skonczylo. Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez szkudlar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawit000 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Tak jak malowany był w fabryce. Tak jak wychodziła cała seria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Tak jak malowany był w fabryce. Tak jak wychodziła cała seria To co zapomnieli w fabryce przylepić naklejek? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawit000 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 ehh... Ja nie o naklejkach tylko o malowaniu. Czemu niema naklejek niewiem. Takiego już kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 To inaczej... bo widać, że nie skumałeś ironii... Moto jest raczej po szlifie lub innym dzwonie, bo nie ma opcji aby w fabryce zapomnieli o naklejkach, jak również nikt tak po prostu nie maluje na kolor identyczny jak fabryczny, ani zdziera naklejek, bo są pod klarem :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi