CZESIO Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 (edytowane) Adres do tematu Borek forumowych http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1459792 i w Tym Temacie piszemy o naszej liczebności i obecności w Borkach 2009 oj będzie się działo :icon_twisted: :flesje: :flesje: :flesje: Edytowane 21 Lipca 2009 przez CZESIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 2 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2009 (edytowane) :crossy: Witam częściowo wiemy już kto na Borki, jedzie więc prosimy o info,kto jeszcze jedzie dzięki wielkie :icon_twisted: :flesje: Edytowane 2 Września 2009 przez CZESIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 (edytowane) :notworthy: Witam proszę o info na gg 7797514 kto będzie się zabierał z nami do Borek 02.10.2009 i ustalmy godzinę wyjazdu i skąd , jedzie z nami samochód miejsc już chiba nie ma ale bagaż można załadować na autko, pozostał tylko tydzień :crossy: P.S Proszę na gg pozostawić ksywkę lub imię bo nie wszystkich mam na gg :biggrin: Edytowane 27 Września 2009 przez CZESIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Na sobotę 3.10.2009 trasa po bunkrach koło Tomaszowa Mazowieckiego http://www.bunkierkonewka.eu/dojazd.html http://www.nasztomaszow.pl/o-tomaszowie/ko...unkrow-konewka/ http://www.miejsca.com/anlage_mitte/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekin Opublikowano 27 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Trzeba trochę rozjaśnić temat i podzielić się na co najmniej dwie grupy bo wiem że większość jedzie w piątek, ale są też osoby które wybierają się w sobotę. Od razu mówię że jadę w piątek i jeśli ktoś chce się pode mnie podczepić (2-3 motocykle) i lecieć trochę "szybciej" to niech da mi znać. Nie chcę jechać w większej grupie bo jest to po prostu niewygodne a 3 lub 4 motocykle w zupełności wystarczą. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESIO Opublikowano 29 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 :crossy: Wyjazd na Borki Piątek 9:00 na Lotosie ja z Anisem podłączymy się koło Garbowa w tym zajezdzie jadac od Niemiec do trasy na W-awę na parkingu Zajazdu Podolanka bedziemy na was czekac , Mati Autem smiga po 12:00 Merh koło 15/16:00 ponoć i ktos chiba w sobotę :crossy: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Czesiu a wiesz kto jedzie w piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Czesiu a wiesz kto jedzie w piątek? :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :banghead: :lalag: DOBRE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 (edytowane) :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :banghead: :lalag: DOBRE !!!!! ANISIE! Kto PYTA nie błądzi :biggrin: Joaśka Edytowane 30 Września 2009 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 ANISIE! Kto PYTA nie błądzi :biggrin: Joaśka Raczej kto PYTA ten PYTA... :buttrock: Miłej zabawy, wypijcie moje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Kto jeszcze jedzie, zapewne Czesiu zrozumiał bo przez telefon później z nim o tym gadałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Siemano Ja wyruszam autem po południu. Narazie mam 2 pewne osoby, Olga i Ja :biggrin: Czekam jeszcze na info od Joaśki jeżeli da rade to jedzie ze nami. Planujemy wyjechać tak w granicach 15-16, więc jeżeli ktokolwiek chciał by się z nami zabrać to jedną miejscówę w samochodzie mam! Aha i jeszcze jedno: Pojazd którym będziemy się poruszali posiada takie coś jak bagażnik! Jeżeli ktoś nie chce czegoś targać na moto, może mi podrzucić, zmieści się na bank :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) Mati !!!! jak masz możliwość to zabierz jakąś "farelkę" albo inny sprzęt grzejący,o ten w płynie to już My się postaramy !! Edytowane 1 Października 2009 przez Anis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Mati !!!! jak masz możliwość to zabierz jakąś "farelkę" albo inny sprzęt grzejący,o ten w płynie to już My się postaramy !! Farelkę ewentualnie piec kaflowy....Zobaczymy co da się zrobic;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Ale, Wy macie problemy... Widzę, że Gazda to nie nauczył Was spania w niskich temperaturach... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi