majkelpl Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Klaudio, brakowalo mi u Ciebie cygara i flaszeczki :icon_mrgreen: Sklad dojechal na miejsce z gracja i godnoscia a koncert okazal sie ... lekko mowiac ..... kraina lagodnosci :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Dobrze że chociaż laski były. :biggrin: jak dla mnie za malo nagich gruppies pod scena bylo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Fajnie było .... .Pozdrawiam :icon_mrgreen: Wcale nie :icon_evil: Dobrze że chociaż laski były. :biggrin: Chyba że je zabraliście ze sobą :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Fakt pobiegły za nami, a dziwisz się :biggrin: No nie dziwie ale choć kilka sztuk mogliście przykuć kajdankami do barierek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Rebciu .... pantoflu jeden, trzeba było postawić na swoim i oznajmić żonie że masz plany .... i to inne a niż latanie po Obi za kafelkami :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Rebciu .... pantoflu jeden, trzeba było postawić na swoim i oznajmić żonie że masz plany .... i to inne a niż latanie po Obi za kafelkami :biggrin: ...hahahahahaha... zobaczymy jak bedziesz latał i oznajmiał o swoich planach jak Twoją żonka wróci do domu...hahahahahaha... bedziesz oznajmiał o swoich planach po czym zasiadał do kompa :biggrin: ....fakt byłem oglądac kafelki bo to w tej chwili priorytet dla mnie ale mimo to do Wieliszewa pojechałem....pojechałem i co???...ano ktoś miał mnie poinformować o zmianie miejsca pobytu całej "ekipy" i jakoś ku*wa zapomniał :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Rebciu ..... Ja robie co chce ...... a jak gdzieś nie jade to tylko dlatego że mi sie nie chce lub robie coś na co mam większą ochotę :biggrin: Zobaczymy jak będzie jak Twoje dzieci wrócą. p.s. Trzeba było SMSa puścić że jedziesz i sie upewnić czy jesteśmy na miejscu czy nie :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) p.s. Trzeba było SMSa puścić że jedziesz i sie upewnić czy jesteśmy na miejscu czy nie :bigrazz: ... jasne teraz to moja wina...eghhhh...wdupiemamto i już .... EOS Edytowane 26 Lipca 2009 przez rebel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Ha ha ha ha siem nie denerwuj ..... Kate była na miejscu .... pos Sceną dokładnie :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Ha ha ha ha siem nie denerwuj ..... Kate była na miejscu .... pos Sceną dokładnie :biggrin: Byłam i spotkałam się z Reblem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 pojechałem i co???...ano ktoś miał mnie poinformować o zmianie miejsca pobytu całej "ekipy" i jakoś ku*wa zapomniał :icon_evil: No przecie Kate napisala ze Cie spotkala .... :eek: Czego sie wsciekasz :icon_twisted: Fakt pobiegły za nami, a dziwisz się :biggrin: A czesc przed nami .... pod scene :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gronoszowa Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 No przecie Kate napisala ze Cie spotkala .... :eek: Czego sie wsciekasz :icon_twisted: A czesc przed nami .... pod scene :buttrock: Tylko żałowałam, że nie mam w kablówce TV Legionowo... bo nie mogłam sprawdzić czy gdzieś w kadr się nie zakradliśmy... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Byłam i spotkałam się z Reblem :) Po to właściwie pojechałem :biggrin: No przecie Kate napisala ze Cie spotkala .... :eek: Czego sie wsciekasz :icon_twisted: A czesc przed nami .... pod scene :buttrock: Ja jestem niesłychanie spokojny człowiek :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Dziękuję wszystkim przybyłym za miłą zabawę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 A gdzie fotki? :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi