tls Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Olcyk - mozemy pojechac razem tez nie bylem ale moze pod kosciol trafimy skad bedziesz jechal i kolo ktorej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Nie da się nietrafić. Od ronda w Zegrzu kierunek N.D. Mazowiecki. I prosto Panie wedle tsech buckuf :D aż przy samej głównej arterii wieliszewskiej po prawej stronie bedzie okazałe gmaszysko Kościoła a zaraz przy nim sporawy parking dla lokalnej wieżącej społeczności :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Narazie Pogoda idealna ........ :icon_evil: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Narazie Pogoda idealna ........ :icon_evil: ...jest OK...nie szukaj dziury w.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Nie czepiaj się. Koleżanka posunięta [...] Cos w tym musi tkwic glebszego jednak ..... :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 ...jest OK...nie szukaj dziury w.... :biggrin: Jak będzie padać Ja odpadam .... nie mam kaloszy ani pelerynki :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Narazie Pogoda idealna ........ :icon_evil: Podobno nad Zegrzem juz pada, ale .... nie mam jak tego zweryfikowac bo Kate jest w stolycy :icon_evil: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Olcyk - mozemy pojechac razem tez nie bylem ale moze pod kosciol trafimy skad bedziesz jechal i kolo ktorej ? Startuję z Zacisza koło 16.30 - przez Bródno, Marywilską i Płochocińską w kierunku Zegrza, więc jakby co to możemy się gdzieś po drodze złapać. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 A jak bedzie padac to puszka przyjedziesz ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 To ja wsiadam na Wilanowskiej :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ja na Młocinach :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Pierwszy wagon, drugie drzwi, miejsce po lewej stronie :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 w kazdym razie milo bylo was pozanc w tym skladzie : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLCYK Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Mnie również bardzo miło było Was poznać. :icon_biggrin: Koncert, co prawda, jak sama nazwa wskazywała, był tak łagodny, że wręcz go nie zauważyliśmy :wink: , ale było miło i do następnego razu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Fajnie było .... .Pozdrawiam :icon_mrgreen: p.s. Majkel ..... mam na Ciebie parcie ..... tzn. na Twoją brodę :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi