majkelpl Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Eeeee tam ........ Do srodka lejesz cala zawartosc .......... w ta albo druga dziurke :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Ja tam pije przez jedną dziurke ..... :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) taka impreza taka orgia :icon_twisted: :notworthy: jest 3 mozliwość !! do buzi :icon_question: ale to trzeba mieć wprawy żeby przed czasem nie wypuścić zaprawy bo bedzie koniec zabawy Edytowane 22 Lipca 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tls Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 łoj Panie ale chlapanie jezorem przed monitorem ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 :bigrazz: a gdzież by indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 [...] ale chlapanie jezorem przed monitorem ; ) Idealnie miejsce do tego :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa7979 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) Idealnie miejsce do tego :icon_mrgreen: widzę,że szacowne grono gawędziarzy się zebrało:)jedno co PANOWIE wam dobrze wychodzi to gadanie bo z tym wchodzeniem to raczej bidnie ;) a co do orgii i trójkątów to sugeruje mierzyć siły na zamiary , a nie odwrotnie bo potem same ropzczarowania was spotykają, jak się PANIE SAME SOBĄ ZAJMUJĄ:)) Edytowane 24 Lipca 2009 przez osa7979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 No dobra, sama tego chcialas ... Next week ? :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa7979 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 No dobra, sama tego chcialas ... Next week ? :icon_razz: Będę zaiste ostro balować ale w giżycku!!! ;) a poza tym już trochę tych weekendów było i jakoś nic się nie wydarzyło ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Jak to sie nic nie wydarzylo !!!! U mnie sie non stop cos dzieje .... wyjazd to tu to tam ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 widzę,że szacowne grono gawędziarzy się zebrało:)jedno co PANOWIE wam dobrze wychodzi to gadanie bo z tym wchodzeniem to raczej bidnie ;) a co do orgii i trójkątów to sugeruje mierzyć siły na zamiary , a nie odwrotnie bo potem same ropzczarowania was spotykają, jak się PANIE SAME SOBĄ ZAJMUJĄ:)) osa7979, nie bądź taka zgorzkniała. Po prostu jeszcze nie poznałaś mnie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa7979 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 osa7979, nie bądź taka zgorzkniała. Po prostu jeszcze nie poznałaś mnie :bigrazz: biorąc pod uwagę twój wiek 13 lat raczej nie jestem zainteresowana, dzieci to ja uczę 10 miesięcy e szkole i starczy:) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Lefty .... wstydzisz sie swojego wieku?!?!?! 35 lat to taka fajna cyfra :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa7979 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Lefty .... wstydzisz sie swojego wieku?!?!?! 35 lat to taka fajna cyfra :icon_mrgreen: wiesz może chłopak ma syndrom PIOTRUSIA PANA I LUBI CHODZI W ZA KRÓTKICH SPODENKACH :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) biorąc pod uwagę twój wiek 13 lat raczej nie jestem zainteresowana, dzieci to ja uczę 10 miesięcy e szkole i starczy:) :biggrin: O taaak, byłem niegrzeczny i zasłużyłem na klapa w pupę, Pani Profesor :bigrazz: Jest Pani taka apodyktyczna... Edytowane 24 Lipca 2009 przez Lefthandy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi