kopi800 Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 (edytowane) Cześć wszystkim, w mojej CBR 1100 XX ( rocznik 2002) zauważyłem od jakiegoś czasu niewielkie wibracje silnika przy obrotach pomiędzy 4.000- 5.000/min. Nie wiem czy to jest normalne w tym modelu czy coś jest nie tak. Ze słyszenia wiem, że ten model oznacza się wysoką kulturą pracy. Proszę o opinię kogoś kto ma ten sam model. Tomek Edytowane 18 Lipca 2009 przez kopi800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 poczytaj w temacie o xx temat bumerang na 99% napinacz łańcuszka rozrządu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopi800 Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 (edytowane) poczytaj w temacie o xx temat bumerang na 99% napinacz łańcuszka rozrządu Kylo! Nie chodzi mi o rzęchot łańcuszka rozrządu, spowodowany napinaczem, lecz o wibracje podczas jazdy przy obrotach ok. 4-5 tys./min. Możesz mi podać link do stron o XX? Tomek Edytowane 19 Lipca 2009 przez kopi800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Kylo! Nie chodzi mi o rzęchot łańcuszka rozrządu, spowodowany napinaczem, lecz o wibracje podczas jazdy przy obrotach ok. 4-5 tys./min. Możesz mi podać link do stron o XX? Tomek właśnie tak wygląda w tych moto kończący się napinacz, nie słychać "rzęchotu łańcuszka" tylko silnik wpada w wibracje najczęściej w zakresie 3-4tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi