Gość Anonymous Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 najlepiej wszystkie łożyska powymieniać na te z największym uszczelnieniem i nie ma sie co martwića co do elektroniki to przecie trza moto tylko wysuszyćwpakowałem kiedyś swą motorynke do wody powyżej filtra powietrza, wyjechałem bez problemów i konsekwencji. a moto myję wężem i szczotkąnie jest to wygodne ale za to efekt jest tego wart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 wpakowałem kiedyś swą motorynke do wody powyżej filtra powietrza, wyjechałem bez problemów i konsekwencji. tylko gorzej by było gdybyś wjechał i trochę tam postał, np. z powodu zwykłego ugrząźnięcia :flesje: wcześniej czy później woda dostałaby się do gaźnika i wtedy kicha :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 20 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2004 no ale na szczęście jestem przewidufjący i umim pływać a co do filtra to piankę mam tak nasączoną olejem że nawet 20 sekundowe używanie jej jako zakrętki do słoika jej nie wykończyłoto jest tak nawiasem (((( mówiąc))))) ciekawy experyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciufa Opublikowano 21 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2004 No fotki ładne! Masz czym wymiatać! SpokoA co do mycia to wąż i szczota! Od czasu do czasu ja tak chce doporządku to jade do roboty i wtedy karcherek! ;-) Spoko sprawa! Dobry do tego jest ten preparat do mycia silnika co mają na myjkach! Popsikasz, odczekasz i spłuczesz ciepłą wodą (najlepiej karcherek) :flesje: W kazdym zakamarku syf wypłuczesz!Swieci się jak psu jajca! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2004 a jak wypłukuje smar, jak psowy siusiak. lenie jesteście z tymi karcherami i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi