mackon4089 Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 WITAM Przetarł mi się górny ślizg łancucha w mojej yamaszce tt600r z 2000roku ,obecnie łańcuch trze po wachaczu :rolleyes: ,a niegdzie nie moge znaleść.W salonie krzyczą sobie horendalne sumy.Czy może jakiś zamieninik co spasuje może od xt 600?Pomożcie.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 na allegro poszukaj bądź e-bay tam jest wszystko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 na allegro poszukaj bądź e-bay tam jest wszystko :) wszystko.... a widziałeś wszystko?? np mojego kalendarza biurkowego tam nie ma :icon_twisted: zatem nie ma tam wszystkiego http://moto.allegro.pl/search.php?string=t...y=156&country=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Wszystkiego to nigdzie nie ma! ,a na allegro to sprawdazłem 3 rqazy nim napisałem ten temat:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perek Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 No niestety tylko serwis ;( Sam to przerabiałem 2 lata temu, zamawiałem w Marex Motor i płaciłem 69 zł + przesyłka. Ale z tego co widzę tutaj http://www.cmsnl.com/products/seal-guard_4gvf215100/ to teraz pewnie 100 nie starczy. Proponuje porozsyłać meile po kilku serwisach i kupić tam gdzie najtaniej. Numer czesci to: 4GV-F2151-00 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Perek-Dzięki właśnie o taka rade mi chodziło .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi