Pioterrrr Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 (edytowane) No i ogólnie zdałem :D Strach był bo wcześniej z motorem miałem do czynienia (przed kursem) jedynie jako bierny oglądacz i podziwiacz. No i ogólnie spoko było mam nadzieję że niedługo będę się mógł pochwalić moim pierwszym moto :buttrock: Pozdrawiam wszystkich :) Edytowane 14 Lipca 2009 przez Pioterrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRyaan Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Gratki :icon_biggrin: Ja jestem w czasie kursu i za jakieś półtora miesiąca również będę podchodził. Z jakim skutkiem to się okaże :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 (edytowane) grunt to nie dac sie opanowac stresowi :) Podejsc do tego na zupelnym luzie :) a Piotrowi gratuluje i czekamy na motocykl :) Edytowane 14 Lipca 2009 przez Dav!doV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterrrr Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Racja, stres jest niewskazany. Po prostu luzzzzzz (N) -> (sprzęgło) -> (1) -> (gaz) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilcaster Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 no to gratulacje :) mam nadzieję iż za 3 miesiące też mi tak dobrze pójdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Pogratulowac :D widze ze coraz wicej osob popiera prawidlowa kolejnosc najpierw papier potem moto :D cieszy mnie to Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi