Mrówka Opublikowano 16 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 :icon_mrgreen: A planujecie namiot, zajazd czy też powrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Planujemy nocleg .... na kwaterach prywatnych :icon_mrgreen: W sobote bedzie koncert i :flesje: wiec zero powrotu na :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 (edytowane) Kwatery prywatne... no no, burżuje ;) P.s. Stringi odbieram już w niedzielę :D P.s.2. Do zobaczenia na miejscu! Edytowane 17 Lipca 2009 przez Mrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 W sensie ze u znajomych spimy :icon_mrgreen: Jakby co to nad zalew gdzie bedzie koncert rzeba skrecic za Mc shittem w Siedlcach w prawo za Zajazdem Hetman :buttrock: Tel do mnie 512-273-514 A teraz idziemy na jednego :flesje: i do zobaczenia jutro :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 18 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 W sensie ze u znajomych spimy :icon_mrgreen: Jakby co to nad zalew gdzie bedzie koncert rzeba skrecic za Mc shittem w Siedlcach w prawo za Zajazdem Hetman :buttrock: Tel do mnie 512-273-514 A teraz idziemy na jednego :flesje: i do zobaczenia jutro :buttrock: No to tylko pozazdrościć :) Dzięki za info, ale nie ja jutro przewodniczę wycieczce. Mam nadzieję, że kierowca zna drogę ;) - jadę z Piotrem (sowa4). Telefonik zapisany więc :crossy: i do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 (edytowane) No to teraz będę dziękować ;) Majkelowi za miły wspólny wieczór, kocyk i piwkowanie :) I przede wszystkim sowie4 za szybką, mokrą aczkolwiek bezpieczną jazdę :icon_mrgreen: Za wspólne piwkowanie i wyszukiwanie zbawczego cienia ;) Edytowane 19 Lipca 2009 przez Mrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa4 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 do milego;] pzdrw Cytuj sowa czyha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Majkelowi za miły wspólny wieczór, kocyk i piwkowanie :) No to ja oczywiscie Moni, za mile twarzystwo wieczorno poranne :icon_mrgreen: Piotrowi za wypite browarki :flesje: i smazone kielbasy :biggrin: :buttrock: A calemu towarzystwu za wspolnie spedzony czas :notworthy: :lalag: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 I tym milym akcentem zamykamy temat a zapraszam do: http://forum.motocyklistow.pl/25-lipca-kon...y--t118847.html Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi