Power997 Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 (edytowane) Cześć, puszczę w dobre ręce MT01 czy MT-01 czy MT 01 czy KODO.. jakos tak się nazywa :). aukcja tutaj: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=684312682 wiecej zdjęć sprzedawanego moto tutaj: A w razie pytan jestem do dyspozycji. Tylko błagam bez pytań: "jaką pojemnosc ma silnik i czy nadaje się na turystyka?" :)) Edytowane 10 Lipca 2009 przez Power997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 A kto by zadawał tak durne pytania :D Lepiej mi powiedz, czy to ma V-ke, czy rzędówkę i ile cylindrów oraz czy wydechy nie przypalą mi toreb textylnych z bagażami? :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power997 Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 No co takie zadawali już. O kurna teraz mi dopiekłeś z tą torbą ;) 2 tygodnie temu zabralem moto na przedostatnia przejażdżkę z dziewczyna. Miała na plecach materiałową torbę z rzeczami. Wydech wywalił w niej dziurę i wywaliłęm na drogę aparacik lumixa ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 No szkoda Lumixa :( ...stawiasz piwo za podbijanie tematu :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power997 Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 No szkoda Lumixa :( ...stawiasz piwo za podbijanie tematu :bigrazz: nie podbijam tylko zmieniałem film ze zdjeciami w youtube na bardziej klimatyczny więc musialem posta wyedytować i zamienić linki pozdr. Power Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Chodziło mi o to, że ja Ci podbijam (np tak jak teraz :bigrazz: ) :P Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power997 Opublikowano 11 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 aaaaaaa o to chodzi. No spoko dzieki. Wpadaj do Wawy masz browara gwarantowanego. Czyba że na najbliższym środowym treningu w Poznaniu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Czyba że na najbliższym środowym treningu w Poznaniu smile.gif Będziesz na KODO?! UP :buttrock: :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość świerzy Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 A jaką pojemność ma silnik , I czy tototo nadaje sie na turystyka ? No i , ile ma biegów ? Czy jedynka do dołu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 puszczę w dobre ręce MT01 czy MT-01 czy MT 01 czy KODO.. jakos tak się nazywa :). A nie KANDO przypadkiem? Doznaj KANDO itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Zdecydowanie KODO: Bas wydobywający się z wydechów ma się kojarzyć z dźwiękiem z japońskich bębnów ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi