ziuta Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 wdupiemamto :buttrock: A tak ogólnie to dzięki wielkie za podpowiedzi i sugestie... ....przestawiłem juz troche kalkulator :D ...bo w sezonie 10-15 euro za osobę to moze być meeega tanio :) No byłem w zaszłym roku i w Bośni i w Chorwacji, to i morze parę uwag. To że "wdupiemamto" nie oznacza że onie cie tak potraktują, pozatym w Bośni nocując na dziko możesz wejść na minę. ( są tablice ostrzegawcze ale nie wszędzie) a Chorwacji te obostrzenia przeciepożarowe ( choć chyba w jakiejś zatoczce na wybrzeżu da rade sie przespać) Ja bardziej polecam metodę stosowaną przez siebie: idę do punktu informacji turystyczne i mówie żę chcę pokój/apartament/dom za 10/15/20/... euro ze/bez śniadania i oni mają aktualną baze dostępnych miejsc. Nie płacisz za to nic a jeszcze koleś na skuterku podprowadzi cie pod drzwi i poczeka az powiesz że to lokum ci odpowiada. Ja byłem w czerwcu więc jeszcze przed głównym sezonem i ofert było dużo, w sezonie pewnie gorzej ale radzę spróbować) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Browar .... tu znajdziesz dużo Info: http://www.cro.pl/forum/index.php :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi