Mrówka Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Kurtka w trakcie sprzedaży- pojechała ze mną 2-3 razy i stwierdzam, że jest ciut za mała i że to w ogóle nie to co chciałam. No ale za błędy czyli zakup przez internet trzeba płacić ;) Za to dziś byłam już osobiście po tą część garderoby i przywiozłam: Retsport tylko z czarnymi nićmi :bigrazz: Było jeszcze inne cudo, które zwróciło moja uwagę, ale niestety finansowo bym się nie wyrobiła. Myslę, że ta na początek będzie ok :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) wiesz co ... a może firma Tarbor? oni szyją na zamówienie i są upusty w wawie maja sklep obok dworca http://www.tarbor.pl/index.php?mode=sklepy adres Sklep firmowy Sklep motocyklowy TARBOR WARSZAWA ul. Kijowska 11 tel. (022) 81-814-85 (naprzeciw dworca Warszawa Wschodnia) Czynny Pon. - Pt. 10-18 Sob. 10-14 razem z mamą jesteśmy zadowoleni z ich produktów Zapraszam do Warszawy - ponegocjujemy ;) postaram się wyrwać w najbliższym czasie :bigrazz: ale nie wiem czy mi to wyjdzie Edytowane 21 Lipca 2009 przez dcz333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 wiesz co ... a może firma Tarbor? oni szyją na zamówienie i są upusty w wawie maja sklep obok dworca http://www.tarbor.pl/index.php?mode=sklepy adres Sklep firmowy Sklep motocyklowy TARBOR WARSZAWA ul. Kijowska 11 tel. (022) 81-814-85 (naprzeciw dworca Warszawa Wschodnia) Czynny Pon. - Pt. 10-18 Sob. 10-14 Dzięki:) Jeszcze po spodnie w najbliższym czasie będę musiała się udać, tylko poczekam na kolejną wypłatę ;) postaram się wyrwać w najbliższym czasie :bigrazz: ale nie wiem czy mi to wyjdzie Nie przyjedziesz - Twoja strata :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi