Karlos87 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) Nooo... parada lux... kilka fotek tu... :clap: Wypatrzyłem się na pierwszym zdjęciu :cool: , popołudniu dołożę kilka fotek (ze30będzie) :lalag: Kolejne foty do przejrzenia --->Tu<--- Edytowane 27 Lipca 2009 przez Karlos87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopajt Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Kto był to widział, że byłem wszędzie i prawie tak szybki jak motocykl. Czy dobrze widziałem że na Maratońskiej coś Ci się z przedniego lewego koła dymiło ? PS. cały film ze ślubu to nudy - zgraj na jakiś serwer tylko paradę i to co się działo przed kościołem ;) Z chęcią obejrzymy co to się działo z innego punktu widzenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlos87 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Zdecydowanie to było sprzęgło :P tego zapachu sie nie zapomina :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 zapytaj michał czy możeswz samą paradę na youtube wrzucić byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Dzieki wszystkim w imieniu mlodych za przybycie - mam nadzieje ze wszyscy po flakonie dostali i o nikim nie zapomnielismy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GGGGrzes Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Zdecydowanie to było sprzęgło :P tego zapachu sie nie zapomina :icon_twisted: Zdecydowanie to BYŁ hamulec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi