fabrykabarw Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Witam! Wykonam tanio każdy nakład naklejek wycinanych z folii samoprzylepnej, nawet jedną sztukę. Gdybyście drodzy forumowicze byli zainteresowany moją ofertą proszę o kontakt. Mój e-mail: [email protected] GG: 1852852 Serdecznie pozdrawiam Michał Rajczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 (edytowane) Jaki koszt 3 takich naklejek ?każda naklejka jako całość (na przezroczystej folii białe napisy)albo wycięte ploterem, gotowe do przyklejeniaOczywiście bez tych linii. Podeślę plik Corelowy .cdr Edytowane 8 Lipca 2009 przez zazzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabrykabarw Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Jaki koszt 3 takich naklejek ?każda naklejka jako całość (na przezroczystej folii białe napisy)albo wycięte ploterem, gotowe do przyklejeniaOczywiście bez tych linii. Podeślę plik Corelowy .cdr Witam! Mogę taki napis wyciąć ploterem. Proszę o kontakt mailem lub przez gg i porozmawiamy o szczegółach. Cena uzależniona jest od rozmiaru oraz ilości kolorów. Pozdrawiam Michał Rajczak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Witaj. Wielkość - po wydrukowaniu długośc ma wynieść około 13cm Kolor jeden - biały (na rysunku dałem szary żeby było coś widać) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Czy robisz też naklejki na szyby, czyli do naklejenia od środka samochodu? Czy dobrze kojarzę, że Niepruszewo, to gdzieś pod Poznaniem? Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi