Showtime Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 (edytowane) siema siema motocyklisci mam rekawiczki fajne,wygrałem je ale nie jestem preclem i mi nie sa potrzebne do sportu jaki uprawiam rekawiczki za nadgarstek . Sprzedam je z checia za małe pieniadze bo po co maja lezec. Nówki sztuki o takie http://modeka.pl/pl/produkty/98/sahara%20traveler.html Rozmiar 7 Pisać oferty kto ile da za nie. rozwarze kazda propozycjee . LEWA W DZIURE ! a kontakt gg 8379542 Edytowane 8 Lipca 2009 przez Showtime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 dam 3... a niech strace, 5 polskich nowych zlotych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Showtime Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 dam 3... a niech strace, 5 polskich nowych zlotych a moze kolumbijskich pesos ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi