Kate Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Mam do sprzedania motocykl idealny na pierwsze moto. Srebrne Suzuki gs500. Nowe opony (2009rok), wyregulowane gaźniki, wymieniony olej i świece przed sezonem. Przebieg 46tys. NIc nie trzeba inwestować tylkow siąść , zalać bak i jechać. Byłam nim w Bieszczadach dwa miesiące temu i dzielnie się zachowywał. Mogę się umówić na obejrzenie w Warszawie i okolicach. Na pytania odpowiem na PW lub w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 26 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 ponieważ połowa sezonu za nami, a już chcę koniecznie coś mocniejszego to można się mocno targować. Wchodzi też w grę zamiana z dopłatą do Fazera, Freewinda, Horneta lub innego niedużego szosowo-turystycznego modelu dla mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 ...... dodam że najszybszy GS w Mazowieckim :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 No ale Freewind to chyba szybszy nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 (edytowane) To powinieneś poznać Adę. :bigrazz: Ada moze i jest szybka ale tego nie wiem. Za to wiem, ze Freewind ma moc GSa i aerodynamike otwartego spadochronu wiec watpie zeby go przegonil :bigrazz: Edytowane 27 Lipca 2009 przez PeKaWu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Ada czyni cuda ........ mówie Ci ...... a co ustami potrafi ....... WOW :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 jeśli ktoś ma pytania to piszcie, chętnie umówię się na oglądanie moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 aktualne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi