pitt_cbr Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 witam, problem w końcu rozwiązany, przyczyną był prawie całkowicie zatkany jeden wtrysk, tylko coś troche przeciekało przez niego, tzn i jeszcze jakieś pierdółki ale nie jestem w stanie powiedziec co, było ponoć troche roboty przy tym no i swoje musiałem zapłacić ale efekt jest i to bardzo dobry, tzn cbera jest mocniejsza teraz (wcześniej nie miałem porównania to myślałem, że jest ok) i co najważniejsze nie strzela i płynniej troszkę chodzi, co do spalanie to jeszcze nie wiem, bo dopiero sprawdzam, ale mam nadzieję, że tez będzie już w normie ogólnie jestem zadowolony i w końcu bezstresowo będe mógł sobie latać :) tylko ładnej pogody trzeba jeszcze :) dzięki za próby pomocy szerokości wszystkim życzę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi