Jura-HQV Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 To trzeba bylo dac jakiegos cynka ... Jechalismy do Klubu Eagelsow :crossy: V&H long pipe :icon_mrgreen: fajnie gadaja ?? Staliśmy trochę po skosie i byłeś z mojej prawej strony, machnąłem do Ciebie ale nie zauważyłeś. Tłumiki fanie gadają, przynajmniej tak mi się wydaje słuchając przez otwarte okno, może kiedyś na jakimś spotkaniu posłucham ich bez "zakłuceń" Dobra, nie zaśmiecajmy Pawłowi tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan_pawian Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Oczywiście dołączam się do imprezy, spróbuję też ściągnąć kogoś od siebie. Kuruj się situ bo kto będzie nam przygrywał na instrumentach wszelakich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 może kiedyś na jakimś spotkaniu posłucham ich bez "zakłuceń" http://yamaha-roadstar.pl/ A tu juz sie zapisales ?? :crossy: :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Jeśli zupełnego świerzaka też przyjmiecie, to ja bardzo chętnie :) Moi rodzice mają pod Wilgą działkę, często bywam nad Morskim Okiem- bardzo fajne tereny :) I pewnie bym z jednym towarzyszem przygód zawitała. O ile na wszystko to praca pozwoli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Hej tu kolejny swiezak :) chetnie dolacze do grupy i zapoznam sie z bracią motocyklowa :). Kiedy ten wyjazd? Bartek -- Honda CBF 600 SA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Situ Opublikowano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Hej tu kolejny swiezak :) chetnie dolacze do grupy i zapoznam sie z bracią motocyklowa :). Kiedy ten wyjazd? Bartek -- Honda CBF 600 SA 19 lipca w niedziele mam wolne, mozna lecieć... Mozna 25 lipca w niedziele, ale 24 mam wesele kumpla i bede go eskortował, wiec moge być z deka niewyspany. Zalezy od Was, ja sie dostosuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrówka Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 19.07 - dla mnie bomba, jeśli na jeden dzień. 25 niestety w ogóle odpada ze względu na pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 NO bo to jest opcja wypadu raczej jednodniowa :buttrock: Chyba ze ktos bedzie mial czas a situ nas ugosci na noc :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcz333 Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 ok 19 moim zdaniem bedzie lepszy :buttrock: oby pogoda dopisała i ludzie :bigrazz: ja sie popytam moich do uslyszenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi