Jawar Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Ja jadę w piątek o 15:00 z pod IBI zaopatrzę się w Noteckie i w drogę .Jadę oczywiście Jawusią czyli moja prędkość przelotowa to 70 km/h w porywach do 80 km/h . Jak ktoś chętny to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubik6 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Ja niestety mogę dopiero około 12ej :( Poszukam Was na miejscu :) do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Jak coś lecimy o 14, jeśli ktoś chce sie zabrać to dzwońcie 606-788-228 przelotowa tak 120-160. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 My lecimy z Sierakowic w jakies 5 motocykli. Dwie salwy juz polecialy, kolejno o 10tej i 14tej. Jakby co lecimy przez Lebork, Slupsk, Sławno i prosto do Polanów :-) Do zobaczenia na zlocie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi