kriqs Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam Chwale sie :D zdałem prawko i kupiłem Rf600r :D piekna suczka :D narazie nie wykozystam jej potencjalu ale powoli powoli :D. Trasa z kumplami zaliczona nie za szybko. Fajnie miec wyrozumialych kolegow ktorzy wiedza ze 150 to za szybko, dlatego pierwsza trasa max 100 bylo ja w srodku :). Bocznymi co by innym nie przeszkadzac :D. O matko jak ja to kocham :D. Lewa w gore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 gratulowac prawka :) tylko uwarzac na ta rf delikatny sprzet a pozatym kocne jak na pierwsze wiec ostroznie z manetka Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 gratki za maszyne i prawko... uwazaj na siebie ! :) i zmien wiek w profilu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu86 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Aby nie za szybko, bo nowe moto, to tylko 100km/h... I co ja mam powiedzieć, jak ja taką prędkością normalnie jeżdżę i raczej nie preferuję większej? Ehh chyba ze mnie stary dziad :P No ale gratulacje plasticzku i ładnego moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 A powiedzcie mi czy można jeżdzić od razu po zdaniu prawka czy i tak gliny się doczepią za brak uprawnień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 z tego co pamietam jesli jestes juz w bazie ze masz uprawnienia to tylko za brak dokumentu przy sobie jest mandat bodajze 50 zl... ale nie ryzykuj poczekaj nie zaszkodzi :) at Leszczu86 nie tylko ty tak jezdzisz ja tez nie potrzebuje wiecej niz 100 :D Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pstryk2528 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Gratulacje ;) Ja po swoim drugim tysiacu zdazylem dzisiaj zlapac kapcia ;( A zatankowalem moto do pelna i zdarzylem zrobic tylko 5km Na szczescie Powietrze schodzilo stopniowo a nie odrazu strzelila guma ;) Ale uczucie malo smieszne jak w zakrecie zaczyna bujac... Pozdrawiam i nie zycze takich sytuacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriqs Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 dziekuje wszystkim za ciepłe słowa :D. Moze i racja ze to dosc zrywny motor jak na poczatek, lecz nie stac mnie na zmiane moto co rok :(. Nie odkrecam manetki do konca itp. Niestety coraz bardziej czuje sie pewnie na niej po przejechaniu pierwszego 1000km :(. Musze to przemyslec i jezdzic bardziej zapobiegawczo i odpuszczac :). A oto i ona : http://photos.nasza-klasa.pl/10693541/44/m...c8b44faaca.jpeg pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi