adamuhxj Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Witam, nastąpiła zmiana planów wakacyjnych i zamiast wyjazdu do bułgari (ze względów finansowych) mam zamiar wraz z narzeczoną pojechać nad balaton na Węgry. Planujemy wyjazd na ok 8-9dni od 24.07. w nocy począwszy.Poszukujemy towarzyszów podróży:) wiadomio-im więcej tym lepiej. a Jeśli nie to poprosiłbym chociaz info nt jakichś tanich kempingów (jedziemy pod namiot), ew jeśli ktoś już tam był to o trase jaką jechali.o wszelkie info proszę na priv lub mail: [email protected] Z góry dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 (edytowane) hmmmm Balaton nic ciekawego, bardzo drogo i normalne mega plytkie i brudne jeziorko ;) ,ale zycze milej podrozy Edytowane 29 Czerwca 2009 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekx123 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Byłem rok temu, generalnie bardzo drogo mi się nie wydawało. Miejscowość Keszthely czy jakoś tak, nie pamiętam :) Kemping ok 30-35 zł za namiot + jedna osoba + motocykl. Teren ogrodzony, strzeżony, basen do dyspozycji bez żadnych dopłat i naprawdę czyściutko. Byłem tylko 2 dni więc za wiele Ci nie powiem o samym jeziorze. Generalnie dla mnie nic ciekawego, poszukiwaliśmy plaży przez parę km i wszędzie 'privat' , wchodzisz za opłatą i do tego było tam naprawdę pełno ludu. Jak jedziecie pod namiot to polecam naprawdę solidne śledzie i coś cięzkiego do ich wbijania, ja pogiąłem większość i w ostateczności przywiązałem sznurki do motocykla i latarni ;) Cytuj www.bikepics.com/members/zawisza Simson S51 > MZ ETZ150 > Kawasaki GPZ500s > Honda CBR600 F4 > Yamaha FZS 1000 Fazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoq74 Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Witam, nastąpiła zmiana planów wakacyjnych i zamiast wyjazdu do bułgari (ze względów finansowych) mam zamiar wraz z narzeczoną pojechać nad balaton na Węgry. Planujemy wyjazd na ok 8-9dni od 24.07. w nocy począwszy.Poszukujemy towarzyszów podróży:) wiadomio-im więcej tym lepiej. a Jeśli nie to poprosiłbym chociaz info nt jakichś tanich kempingów (jedziemy pod namiot), ew jeśli ktoś już tam był to o trase jaką jechali.o wszelkie info proszę na priv lub mail: [email protected] Z góry dzięki:) słuchaj moja ekipa jedzie za 4 dni do Siofok nad balatonem od czwartku jakiś tydz zadzwoń do brata smoq 73 i pogadajcieleci pare intruzow 501170130 pogadajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Szkoda, bo Twój brachol z kumplami jedzie teraz w czwartek, a my dopiero 24 lipca w nocy :) ale dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoq74 Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 hej Marta widze ze jezdzisz ts-ką350? mam sentyment do tej maszynki,pierwsze wyjazdy pierwsze gleby-gdyby nie ta ostatnia z zukiem to pewnie dlugobym jeszcze pszczółką jezdził-pozdrowionka :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Jawa zostaje w moich ramionach już do końca , ale po zdaniu egzaminu na prawko i odłożeniu wystarczającej sumy zakupie pewno jakiegoś japońca :) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Z Jawulcem kojarzą mi sie bardzo ciekawe chwile, pierwszy sprzęt i legalne kilometry, zadbana Jawa także może służyć dość bezawaryjnie. Martasta lecisz nad Ballaton swoim Twin Sportem ?? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Z Jawulcem kojarzą mi sie bardzo ciekawe chwile, pierwszy sprzęt i legalne kilometry, zadbana Jawa także może służyć dość bezawaryjnie. Martasta lecisz nad Ballaton swoim Twin Sportem ?? Nieee, jade jako plecak na XJotce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Z Jawulcem kojarzą mi sie bardzo ciekawe chwile, pierwszy sprzęt i legalne kilometry, zadbana Jawa także może służyć dość bezawaryjnie. Martasta lecisz nad Ballaton swoim Twin Sportem ?? A Ty Rudy jedziesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Vector niestety nie dam rady, w tym roku planuje sie poszwendać po PL , jakies Zakopane, Solina, może po Woodstocku Bałtyk lub Mazury, wszystko w trybie przyśpieszonym, bez planu, na wariata. Ekipa troche nawaliła w tym roku i wyszły nici ... Pzdr. i udanego Balatonowania się, jeziorko git, ogromne, baaardzo długo jest płytko, jak dla mnie nieumiejącego pływać to był + , spędziłem tam troche czasu (chyba w 20000r.) na kolonii , bynajmnie robiło na mnie wrażenie ! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proti Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 A może pojedziecie ze mną i tomkiemx123 do Chorwacji? Planujemy wyruszyć 25 z samego rana. Przystanek z noclegiem w Bratysławie. Jedziemy w ciemno i szukamy apartmanów do 15E :) Balaton nie jest ciekawy :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 10 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 Ni dy rydy :) może innym razem. Pozdrawiamy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 No! To w drogę!:) Pozdrawiamy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi