cerber666 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Panowie mam do wymiany prawdopodobnie tarcze,i teraz pytanie jakiej firmy tacze i sprężyny założyc.Mechanik mówi mi ebc,na fireblade.pl koles wypowiada się że tylko nie ebc:)inny ze np.sprężyny lucasa po 2 tyg poszły w smietnik itd.może ktos zmieniał w swojej cbr i mi doradzi,dodam że nie oszczędzam sprzętu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 (edytowane) dla spokojnosci jedz do Hondy i wez oryginaly - bedziesz mial jasnosc ;) a sprezyny i przekladki najpierw zmierz - wymienia sie je dopiero gdy nie trzymaja wymiarow. Edytowane 29 Czerwca 2009 przez szynszyll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerber666 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 no ale chyba warto juz wszystko wymienic zeby nie wracac do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 (edytowane) oryginalne sprezyny dlugo wytrzymaja - jezeli mieszcza sie w zalecanych wymiarach nie wymienialbym ich. bo po co. tu masz rozdzial z manuala do 900rr fireblade po 2000 roku - nie napisales jaki masz motocykl dokladnie: http://www.przeslij.net/download.php?file=...altgestange.zip Edytowane 29 Czerwca 2009 przez szynszyll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cerber666 Opublikowano 29 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Byłem pytac w hondzie komplet tarcz ok 500zł sprężyny 85zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynszyll Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 no to sobie troche cenia - tarcze dosc drogie - sprezyny w miare rynkowej cenie. moze ktos na forum sie orientuje czy Honda do tego modelu nie wkladala fabrycznie produktow firmy VESRAH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi