janciownik Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Pochwalony jutro okolo 17 zbieramy sie na lukoilu (byly jet) i walimy na slub, flaszka na moto przewidziana jak bog przykazal, zapomnialem wczesniej ale milo bedzie jak kumpla sie odprowadzi wieksza gromadka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzacy Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 pogoda pogoda pogoda zobaczymy co będzie :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 pogoda pogoda pogoda zobaczymy co będzie :D :) dobrze bedzie, jedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedzacy Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 byłem, flashe złapałem a panna młoda mi uciekła i z buziaka lipa :) Pozdrowienia dla młodych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2009 A ja to na tym forum sie nie bede juz wypowiadał, co nie powiem ze jade, to albo KAtana posłuszenstwa odmawia, albo coś mi nagle wypada i nie moge jechac, na szczescie tym razem Katana jest zdrowa, tym razem nie mogłem pojechac, pozostaje mi tylko zyczyc mlodej parze wszystkiego najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi