gba4 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam, moja honda jakos dziwnie chodzi, tak ma do regulacji gazniki ale coś jeszcze oprucz tego jest nie tak.. tu macie mój filmik http://www.youtube.com/watch?v=9JxcuJN0D_U A tutaj chodzi inna honda http://www.youtube.com/watch?v=-TcGl0LHur0&feature=related Co może być nie tak ;/? zawory niby są ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Wróżka elwira prawdę ci powie. Jak coś jest nie tak to poprostu trzeba rozebrać i sprawdzić - proste ;) Albo pogodzić się z tym, że puka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gba4 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Wróżka elwira prawdę ci powie. Jak coś jest nie tak to poprostu trzeba rozebrać i sprawdzić - proste ;) Albo pogodzić się z tym, że puka. Pozdrawiam Może ktoś jednak będzie wiedział co to może być ;/ Na jednym forum piszą mi że mogą to być luzy wał-korbowód- tłok.. Nie wiem sam co myśleć ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graga600 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 (edytowane) Witam Wg mnie na 100pro zawory. Ale jakbyś miał mozliwość gdzieś pożyczyć takie słuchawki podobne do lekarskich tylko z inną końcówką, to w nich można idealnie usłyszeć co i gdzie stuka bez żadnego odkręcania pokryw. pozdrawiam Edytowane 19 Czerwca 2009 przez Graga600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gba4 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Witam Wg mnie na 100pro zawory. Ale jakbyś miał mozliwość gdzieś pożyczyć takie słuchawki podobne do lekarskich tylko z inną końcówką, to w nich można idealnie usłyszeć co i gdzie stuka bez żadnego odkręcania pokryw. pozdrawiam Dziś motocykl dałem do mechanika.. troche macie racje że takie rzeczy to nie na forum ale chciałem zeby ktos mnie pocieszyl xD wiem że to bez sensu hehe ;P Wszystko dzis sie powinno okazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi