Markus Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Powitać, planowany jest wypad motocyklowy do zamku Krzyżtopór ok 150 Km (link do mapki poniżej), po trasie oczywiście zwiedzanie innych ciekawych miejsc... Wyjazd w niedzielę 14.06 z lotosu, wstępnie o godz 8:00, przelotowa ok 110 km/h. :cool: http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...791&ie=UTF8&z=9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Powitać, planowany jest wypad motocyklowy do zamku Krzyżtopór ok 150 Km (link do mapki poniżej), po trasie oczywiście zwiedzanie innych ciekawych miejsc... Wyjazd w niedzielę 14.06 z lotosu, wstępnie o godz 8:00, przelotowa ok 110 km/h. :cool: http://mapy.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...791&ie=UTF8&z=9 Proponuję zabrać latarki, bo bez nich nici ze zwiedzania piwnic w ruinach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 (edytowane) Ja siem piszę wstępnie o ile pogoda i siły grawitacyjno-konwekcyjne pozwolą. Trzeba tylko jakąś fajną trasę obrać. Np. wracać można przez Sandomierz i chociaż rynek zobaczyć. Bo trasa przez Janów Lubelski>Nisko>Sandomierz to grupo ponad 200km wiec troche dużo. Ale traska co Cobra wysłał a powrót przez Sandomierz i na Annopol to można by rozważyć. W Opatowie można zrobić przystanek. Trzeba tylko jakąś fajną trasę obrać. Np. wracać można przez Sandomierz i chociaż rynek zobaczyć. Bo trasa przez Janów Lubelski>Nisko>Sandomierz to grupo ponad 200km wiec troche dużo. Ale traska co Cobra wysłał a powrót przez Sandomierz i na Annopol to można by rozważyć. W Opatowie można zrobić przystanek. EDIT Robcio proszę mi tu raz dwa podać tytuł tej zajebiaszczej nuty z filmiku jest super Edytowane 9 Czerwca 2009 przez Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Powrót inną trasą jest brany pod uwagę :crossy: , zmiany będziemy wprowadzać wtrakcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Proponuję zabrać latarki, bo bez nich nici ze zwiedzania piwnic w ruinach ;) ...bez przesady, po piwnicach mozna lazic bez problemu bez latarek - sa gorne okna w tych 'lochach' i wpada przez nie swiatlo umozliwiajace widzenie. Problemy zaczynaja sie po zmroku... wtedy szwedanie sie po ruinach (a co mowic po piwnicach) bez wlasnego zrodla swiatla graniczy juz z brakiem rozsadku... ale i to uskutecznialem kilkukrotnie - w piwnicach jest opal, a opal to ognisku na dziedzincu :flesje: [ciach] Robcio proszę mi tu raz dwa podać tytuł tej zajebiaszczej nuty z filmiku jest super Vanessa-Mae - Contradanza Co do trasy powrotnej... z Sandomierza przez Nisko, Janow Lub. fajowo sie smiga - w samym Janowie jest kilka ciekawych miejsc, ktore warto zobaczyc. My sie tym razem raczej nie wybierzemy - bylismy ostatnio w weekend majowy, jakies helikoptery z kamerami nad nami lataly... eeee.... fotogeniczny nie jestem :icon_mrgreen: http://picasaweb.google.pl/RobertRobbic/Sw...411376730417730 Zdrowka! R. Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 ...bez przesady, po piwnicach mozna lazic bez problemu bez latarek - sa gorne okna w tych 'lochach' i wpada przez nie swiatlo umozliwiajace widzenie. Problemy zaczynaja sie po zmroku... wtedy szwedanie sie po ruinach (a co mowic po piwnicach) bez wlasnego zrodla swiatla graniczy juz z brakiem rozsadku... ale i to uskutecznialem kilkukrotnie - w piwnicach jest opal, a opal to ognisku na dziedzincu :flesje: czyi wnoioskuję że w najciekawszej częsci gdzie pisze " zakaz wstepu - grozi zawaleniem " nie byliście :biggrin: bo tam to i w dzień jest ciemno jak w d..e u murzyna ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 czyi wnoioskuję że w najciekawszej częsci gdzie pisze " zakaz wstepu - grozi zawaleniem " nie byliście :biggrin: bo tam to i w dzień jest ciemno jak w d..e u murzyna ;] ...z reguly nie lamie zakazow, lecz troszke bledne sa Twoje wnioski :icon_razz: Cytuj Moja motogaleria --> https://picasaweb.go...om/RobertRobbic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anis Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Jak pozwolicie to dołączymy się do szanownej wycieczki przed Kraśnikiem. Z latarką, :icon_idea: czy bez będziemy czekali. Myślę że ok. 9,30 będziecie w okolicach Kraśnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Cobra podaj proszę obraną przez Ciebie planowaną trasę, i gdzie byś chciał się zatrzymać w celu ewentualnego zwiedzania. To przygotuję się na rolę przewodnika merytorycznego:) z książeczką. Nie mylić z nawigatorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 (edytowane) Cobra podaj proszę obraną przez Ciebie planowaną trasę, i gdzie byś chciał się zatrzymać w celu ewentualnego zwiedzania. To przygotuję się na rolę przewodnika merytorycznego:) z książeczką. Nie mylić z nawigatorem. A mnie się wydaje,że.......... NIE MA LEPSZEGO GPS-a OD NASZEGO PREZESA!!!! YES,YES,YES nie Nam żyje G-PrezeS :buttrock: Jołasia :biggrin: :buttrock: PEES Anis jak ślicznie nazwałeś Czesiową Taxi ---- TAXIQUAD. Normalnie bomba! :clap: Edytowane 13 Czerwca 2009 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Organizatorem i bodajże pomysłodawcą jest Bartek z Siedlisk. Co do miejsc zwiedzanych, to ja myślę że Opatów, a w nim zabytkowy kościół z ok 1200r. Ponadto oczywiście zamczysko... Możesz Prezesie poszukać, co warto jeszcze zobaczyć po drodze. PS Anis, my się zdzwonimy będąc przed Kraśnikiem, (będę miał podłączone słuchawki i może coś usłyszę oprócz ryku silnika hihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 A biedni studenci muszą się uczyć ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Haha Hajo a ja na półmetku sesji, na razie 3 egzaminy do przodu i 3 zostały więc samonagrodą będzie niedzielny wyjazd. Transalpowi podłączyłem odrzutowego kurczaka, trakcje będą poprawiały spojlery i dodatkowy pług pod silnikiem, nie będę się przecież chwalił, że z braku pomysłów na wydanie gotówki dorobiłem jeszcze stateczniki pionowe z deflektorami bocznych podmuchów wiatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajo Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Ja mam jeszcze tydzień do sesji czyli tydzień samych zaliczeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikołaj Opublikowano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2009 Proponuje przed Annopolem pałac w Gościeradowie http://www.polskiekrajobrazy.pl/Galerie/69...azmowskich.html Potem w Opatowie rynek, myślę że warto byłoby się chociaż przejść. Jest też kolegiata romańska. Krzyżtopór Jak byśmy wracali przez Sandomierz to obowiązkowo centrum miasta potem koło Zawichostu jest pałac Czartoryskich http://www.hotel-palac.pl/html_large/photo_001.htm z zewnątrz można zobaczyć bo aktualnie jest to hotel i restauracja. To takie moje propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi