Skocz do zawartości

Łączenie uszczelnienie wydechu Suzuki GSXR 1000 K3

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ! Piszę tu bo nikt mi nie potrafi pomóc :banghead: Jak się fachowo nazywa i gdzie moge dostać uszczelnienie łączące wydech z kolektorami. Chodzi mi o hmmm jak to nazwać taka druciana siatka a w niej czy pomiedzy nia jest coś jkaby ołów, czy folia aluminiowa. Tą " uszczelkę " nakłada się na końc ówke kolektorów a na to zakłada się wydech. Jak się to nazywa gdzie to kupić i ile może kosztowac ?? I ewentualnie czym to skutecznie zastapić ?? Prosze i pomoc i z góry dziękuje :flesje:

Nie jestem leniem. Objechałem wszystkie okoliczne warsztaty, sklepy motocyklowe i branżowe. Nawet faceta robiącego tłumiki. Nikt mi nie pomógl. Na necie szukałen non stop ok 3 dni. Jakimś cudem bo sam nie wiem jak tam trafiłem, znalałzem jakas angielska strone a tam kolejnym cudem to co szukam. Jezeli Ty znajdując to w 1min, forum traktujesz jako pewnego rodzaju pomoc dla moto braci, to gratuluję. Aha nie pwiem gdzie to znaleść. Niech ktoś kolejny kto będzie miał problem ze znalezieniem czegoś szczególowego męczy sie tydzien, albo i pół roku. Po co ja mu bede pomagał :banghead: Paranoja..... TEMAT DO ZAMKNIECIA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...