medyk88 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Witam, czy ktoś z forumowiczów się orientuje czy do Yamahay R6 1999r. są gdzieś do nabycia wydechy typu Megafon?? szukałem (może za słabo) ale nie znalazłem pozdrowieni ps. jeżeli ktoś kompetentny poinformuje, że na pewno nie ma na rynku to proszę o zamknięcie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 moze dla niektorych to glupie pytanie ale jaki to jest wydech "megafon"?? Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 moze dla niektorych to glupie pytanie ale jaki to jest wydech "megafon"?? Cytuj KAPD Klub Anonimowych Piratów Drogowych"Człowiek zbyt poważny jest strasznie śmieszny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 no coś takiego, znalazłem tylko do nowszych sprzętów pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zrób sobie sam coś takiego :icon_biggrin: Upie*dol rurę i będziesz miał megafona :icon_biggrin: :icon_biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zrób sobie sam coś takiego Upie*dol rurę i będziesz miał megafona No włacha, taki brak wydechu nie będzie wtedytworzył problemów, tj mniejsza moc , inna krzywa momentu etc ?? Sam sie zastanawiam czy nie skrócić o połowę swoich Yoshek RS-3 w hayce , gdybym jednej do połowy nie przerysował konkretnie to pomysł by mi przyszedł do łba ale w tym przypadku sie zastanawiam , napewno będzie lepszy bas ale jak od str. technicznej ??? Moze ktoś sie wypowiedzieć czy ingerował w kominy w sprzęcie na wtrysku ?? Hę ?? zmakowicie :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Od pół roku nie sprowadzam już wydechów (muszę do tego wrócić), ale z tego co pamiętam (mogę się mylić) to Megafon jest tylko do nowszych sprzętów :wink: Model Acrapy... mniam :cool: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 i po temacie muszę zostać przy Micronie :clap: :notworthy: pozdrowieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 to Megafon jest tylko do nowszych sprzętów :wink: Tylko i wyłącznie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi