majkelpl Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) Ale w sensie ze co ? Ze nie ma motobazaru ?? :eek: Czy chodzi Ci o poprzedni motobazar Edytowane 7 Września 2009 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Się ktoś wybiera w sobotę? Ja planuję w sobotę ale może wyjdzie dopiero niedziela ;) Tak czy siak będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 8 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 ja też będę w sobotę oooo jak zobaczę YUBEGO to może dostanę od niego autograf ;) (i uprzedzę dalsze insynuacje: za darmo) Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 9 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 ja też będę w sobotę oooo jak zobaczę YUBEGO to może dostanę od niego autograf ;) (i uprzedzę dalsze insynuacje: za darmo) Powiedzmy że rzeczywiście dostaniesz go za darmo... To jeszcze tylko się przyznaj gdzie zostanie napisany/złożony ten autograf..? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi