Skocz do zawartości

Naklejki na MZ-te

dobczok
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Uuuuu...........950zł..........wiem ze przepłaciłem bo była z niej straszna padka ;) ;) :buttrock:

A co?????

Pozdro 600!!!!!!!!!!!

BYŁO:

-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.

JEST:

-Honda VFR 750 rc36 I 90r.

masz pękniętą rame pod siedzeniem, rok temu było delikatne pęknięcie,ale jak jeździł po tych swoich dziurach to pewnie się powiększyło ,sprawdź koniecznie, skoro już pękło to pójdzie dalej, pękniecie jest tam gdzie większość etek pęka czyli w okolicach górnego mocowania amortyzatora , on jako wielki "znawca" etek kłócił się ze mną że rama nie jest pęknięta bo dlaczego miałaby pęknąć etc.. , kłócił się dopóki mu nie pokazałem paluchem.. z doświadczenia wiem że ramy etek są podatne na pęknięcia w tych miejscach zwłaszcza jak motorek jest katowany po polach i innych poligonach ;), wyceniłem ją rok temu na około 600 zł, on chciał 800zł , co tam jeszcze było takie w tej etce bee .. hmm.. chyba mu pompa hamulcowa lała jak cholera i elektryka nie była w pełni sprawna, ale co tam, nie przejmuj się, w wakacje sobie ją dopieścisz, napewno twoja jest w 15 razy lepszym stanie niż moja.. a była dużo droższa..

Pozdrawiam

Grzesiek

Ej micek...........wytlumacz mi gdzie jest dokładnie to pekniecie a ja jutro sprawdze i Ci powiem czy to o Tym samym Motorku muwimy............no ale raczej tak :lol: !!!!!

Jak chcez to zerknij sa fotki teraz po remoncie małym na forum w dziale Motocykle

BYŁO:

-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.

JEST:

Ej micek...........wytlumacz mi gdzie jest dokładnie to pekniecie a ja jutro sprawdze i Ci powiem czy to o Tym samym Motorku muwimy............no ale raczej tak :lol: !!!!!

Jak chcez to zerknij sa fotki teraz po remoncie małym na forum w dziale Motocykle Naked/Turystyk W temacie Motocykle forumowiczów!!!!!!!!

BYŁO:

JEST: