zygizz Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam, Wymieniłem w KTM-ie tłok na kuty Wossnera, Luz jaki zastosowałem to 0.05 mm. Jak mam dotrzeć taki tłok?? Czy jeden bak jazdy na mieszance z większą niż normlanie ilością oleju ( mieszanka 1:30) i bez osiągania maksymalnych obrotów starczy??? Czy jest ktoś w stanie mi pomóc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2009 Nikomu nie chce się pisać ponieważ ten temat był wałkowany setki razy na forum, wystarczy poszukać. Przed jazdą pozwól mu troche popyrkać aby złapał temp. Nie dawaj mu w palnik zanim nie osiągnie optymalnej temperatury, najważniejsze NIE przegrzej go, po za tym możesz jeździć w miare normalnie korzystając z całego zakresu obrotów. Jeżeli masz na nicasilu 1-2 baki wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi